Lüleburgaz HEM’den duyarlılık örneği

Lüleburgaz Halk Eğitim Merkezi(HEM) usta öğretici ve kursiyerleri, Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Onkoloji Bölümünde tedavi gören kanser hastası çocuklara yılbaşı hediyeleri gönderdi.
Lüleburgaz HEM’den duyarlılık örneği  

Lüleburgaz Halk Eğitim Merkezi kursiyer ve usta öğreticileri, HEM’de Yönetici Asistanlığı ve Danışma Görevlisi Öğretmeni olarak görev yapan Dilara Konyalı öncülüğünde bir sosyal sorumluluk projesine imza attı.

Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Onkoloji Bölümünde tedavi gören miniklerin yılbaşını mutlu geçirebilmesi ve yeni yıla umutla girebilmesi için çeşitli hediyeler hazırlayan öğretici ve kursiyerler, gerekli yazışmaları yaptıktan sonra oyuncak, pijama, puzzle, oyuncak bebek gibi onları mutlu edecek hediyeleri paketleyerek miniklere gönderdi.

Yaklaşık 50 çocuğu sevindirecek sayıdaki hediyeleri Dilara Konyalı ve eşi, Edirne’ye giderek hasta çocuklara elden teslim etti.

HEM usta öğretici ve kursiyerleri seçtikleri oyuncak bebekleri saçsız seçerek te duyarlılık örneği gösterdi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan HEM Müdürü İzzet Arslan “ Bu kampanyaya öncelik eden Dilara Konyalı eğiticimize, tüm eğitici ve kursiyerlerimize duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederim” dedi.

Buğra KAYA

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 18 Nisan 2024, 21:16 tarihinde yazdırılmıştır.