Lüleburgazspor’da Seyfullah Konyalı depremi

Lüleburgazspor’da yaklaşık 1 buçuk aya önce Teknik Direktörlük görevine başlayan ve Lüleburgazspor’un başarılı bir grafik yakalamasında büyük rol oynayan Seyfullah Konyalı ve ekibi, kulüpteki görevinden istifa ettiğini açıkladı.
Lüleburgazspor’da Seyfullah Konyalı depremi  

Konyalı, ayrılık sebebini anlayış şekli olarak değerlendirdi

Yazılı bir açıklamayla istifa ettiğini duyuran Lüleburgazspor Teknik Direktörü Seyfullah Konyalı açıklamasında şu ifadelere yer verdi “Yola çıkarken var olan heyecanımız, şehrin bize verdiği özgüven ve yapacaklarımıza olan inancımızın bu anlayış şekli ile gerçekleşmeyeceğini. Yürüdüğümüz bu yolda birlikte kenetlendiğimiz tüm oyuncularım ve Büyük Lüleburgazspor taraftarı adına yolun sonunda gönül hedefine ulaşamayacağımızı görmemiz üzerine; çok severek ve büyük bir heyecanla başladığımız Lüleburgazspor teknik direktörlüğü görevinden istifa ediyorum.

Şahsım ve ekibimin görev yaptığımız kısa süreye ilişkin herhangi bir talebi yoktur. Aslolan camiadır, Lüleburgazspor’dur”

Üçüncü hoca da görevden ayrıldı

Kenan Var’ın Lüleburgazspor’a başkan olmasının ardından teknik direktörlük görevine Hasan Al getirilmiş, 1 buçuk ay içerisinde görevine son verilmişti. Daha sonra gföreve gelen Doğukan güçlü Yorulmaz 3 hafta sonra, ardından gelen Seyfullah Konyalı ve ekibi de 1 buçuk ay sonra istifa etti.

Seyfullah Konyalı, üst üste üç galibiyet almış, başarılı bir grafik çizmişti.

Buğra KAYA

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 18 Nisan 2024, 21:22 tarihinde yazdırılmıştır.