HEM spor kurslarıyla da fark yaratıyor

Lüleburgaz Halk Eğitim Merkezi tarafından dönem başından itibaren ilçemiz okullarında 12 ayrı spor dalında 167 adet kurs açıldı.
HEM spor kurslarıyla da fark yaratıyor  

Lüleburgazlı gençleri spora yönlendirmek, kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve sağlıklı nesiller yetiştirmek amacıyla spor branşlarında da kurslar açan Lüleburgaz Halk Eğitim Merkezi 1 Eylül 2019-18 Aralık 2019 tarihleri arasında 167 adet spor kursu açtı. HEM tarafından halk oyunları, futbol, basketbol, atletizm, voleybol, badminton, dart, teakvando, masa tenisi, satranç, judo ve oryantring branşlarında kurslar açıldı.

Bu kursların 12 ayrı spor dalında 123’ü ilkokullarda, 6 spor dalında 21’i liselerde, 3 spor dalında 13’ü LYFA’da,  5 ayrı spor dalında 5’i Gençlik Merkezinde , biri RAYFEL Basket okul takımında, 2 spor dalında 2’si Büyükkarıştıran Belediyesinde ve biri Lüleburgaz Belediyesi Ekin Atölyesinde açıldı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Lüleburgaz HEM Müdürü İzzet Arslan “ Lüleburgaz Halk Eğitim Merkezi olarak sporun her dalında çocuklarımızı yetiştiriyor, daha ileri hedeflere ulaşmak için tüm yenilikleri takip ediyoruz” dedi.

Buğra KAYA

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 18 Nisan 2024, 19:17 tarihinde yazdırılmıştır.