Yavrular nerede?

Lüleburgaz’da faaliyet gösteren Bercadia AVM’nin Müdürü Erkan Genç’in bulduğu ve AVM’nin artık yiyecekleriyle beslediği anne köpek ve yavruları kayboldu.
Yavrular nerede?  

Bercadia AVM’nin Müdürü Erkan Genç, TOKİ Mevkii’nde bulduğu anne köpek ve 8 yavrusuna her sabah ve akşam AVM’nin artık yiyeceklerini ve çarşı esnafından temin ettiği yiyecekleri götürerek hayvanları doyuruyordu. Soğuk kış günlerinden korunmaları için köpeklere yuva da yapan Erkan Genç, geçtiğimiz sabah köpekleri doyurmak için yuvalarına gittiğinde anne ve 8 yavrusundan 1 yavrunun kaldığını gördü.

Anne ve 7 yavru köpeğin nasıl kaybolduğu veya kim ya da kimler tarafından alındığını anlayamayan Erkan Genç, hayvanların belediyeye ait hayvan bakımevinde olmadığını öğrendi. Tek kalan yavru köpek Bercadia AVM’de sahiplenilmeyi bekliyor.

Kalan yavru sahiplendirilecek

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan AVM Müdürü Erkan Genç “Anne köpeğin ve yavruların kimler tarafından alındığını veya köpeklere ne olduğunu bilmiyoruz. Şuan bir yavru elimizde. Bunu sahiplendirmek istiyoruz. Bu yavrunun kaderi değişsin, sokaktaki canlarımız gibi olmasın. Kış aylarında sokakta yaşayamazlar. Sahiplenmek isteyen vatandaşların bizlerle irtibata geçmesini bekliyoruz” dedi.

Buğra KAYA

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 25 Nisan 2024, 20:58 tarihinde yazdırılmıştır.