Atatürk Mahallesi Semt Pazarı için Son müracaat günü 3 Ocak

Lüleburgaz Belediyesi tarafından Atatürk Mahallesi’nde kurulacak yeni Semt Pazarından yer almak isteyen pazarcı esnafının 3 Ocak 2020 Cuma günü mesai bitimine kadar Lüleburgaz Belediyesi Tek Masa Hizmet Birimine başvurmaları gerekiyor.
Atatürk Mahallesi  Semt Pazarı için  Son müracaat günü 3 Ocak  

Lüleburgaz Belediye Meclisi’nin Aralık ayında gerçekleştirilen toplantısında Atatürk Mahallesi’nde Semt Pazarı kurulmasına karar verilmiş ve pazarda yer alacak tezgahların sayısı ve yeri netleştirilmişti.

1 Mayıs’ta açılması beklenen Pazar Yeri 30 Eylül’e kadar 08.30-21.30 saatlerinde, 1 Ekim- 30 Nisan tarihlerinde ise 08.30-19.30 saatlerinde hizmet verecek.

Atatürk Mahallesi Kenar Caddesi, Kamer Sokak, Göktuğ Sokak ve Aytuğ Sokak’ın kesişiminde bulunan alana kurulacak pazar yerinde 1 adet bay, 1 adet bayan wc, 1 adet güvenlik noktası, 11 adet balıkçı tezgahı ve 264 adet pazarcı tezgahı bulunacak.

Salı günleri balıkçı, üretici, gıda, sebze-meyve tezgahları, Perşembe günleri ise balıkçı, gıda dışı, tuhafiye ve tekstil tezgahları kurulacak.

Satış yeri tahsis talebinde bulunacak pazarcı ve üreticilerin 3 Ocak 2020 Cuma gününe kadar dilekçe formunu doldurarak Lüleburgaz Belediyesi Tek Masa Hizmet Birimine başvurmaları gerekiyor. Tahsis başvurusu yapabilmek için  üç adet vesikalık fotoğrafı ve satışa sunacağı ürünün cinsi ve miktarını bildirilmesi gerekiyor.

Buğra KAYA

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 23 Nisan 2024, 14:34 tarihinde yazdırılmıştır.