Gökhan Teksöz anısına turnuva düzenlendi

Lüleburgaz’ın tanınmış spor adamı merhum Gökhan Teksöz, doğum gününde Lüleburgaz Belediyesi tarafından düzenlenen basketbol turnuvası ile anıldı.
Gökhan Teksöz anısına turnuva düzenlendi  

Lüleburgaz Belediyesi tarafından Lüleburgaz’ın tanınmış spor adamı merhum Gökhan Teksöz anısına 20-21-22 Aralık 2019 tarihlerinde 2. Gökhan Teksöz U-14 Basketbol Turnuvası düzenlendi. Lüleburgaz Yıldızları Futbol Akademisi’nde(LYFA)gerçekleşen turnuvaya basketbolun dev takımları katılım gösterdi.

Turnuvaya Beşiktaş, Darüşşafaka, Fenerbahçe, FMV Işık Erenköy, Galatasaray, İstanbul Panterleri, TOFAŞ takımlarıyla birlikte Lüleburgaz’ı temsilen Lüleburgaz Akademi katıldı. 3 gün süren mücadeleler nefes kesti.

Düzenlenen turnuvanın açılış törenine Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, Belediye Başkan Yardımcıları Leyla Güncer ve Gökhan Kaya Atay, Belediye Meclis Üyeleri, Spor ve İlçe Gençlik Müdürü Cihan Erdem, Lüleburgazspor Başkanı Kenan Var, CHP İlçe Başkan Adayları Serbülent Avcı, Devrim Gündüz, Eski İlçe başkanları Özgür Kaya ve Bülent Metin, antrenör ve sporcular katıldı.

Lüleburgaz’ın spor hayatına katkı sağlayan ve genç yaşta hayatını kaybeden merhum spor adamı Gökhan Teksöz için saygı duruşuyla başlayan açılış töreninde Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli bir konuşma yaparak katılımcılara seslendi. Gerenli konuşmasında “ Lüleburgaz’ın yetiştirdiği çok değerli bir spor adamı olan ve maalesef erken yaşta kaybettiğimiz sevgili Gökhan Teksöz anısına bu yıl 2. düzenlediğimiz basketbol turnuvasında sizlerle beraber olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Sevgili Gökhan gerçekten Lüleburgaz adına çok şey yaptı ve Lüleburgaz’ın aktif spor hayatına çok şeyler kattı ve eminim çok şeyler de yapabilecekti. Fakat maalesef çok erken yaşta kaybettik onu. Ama o bizi biliyor bir yerlerden takip ediyordur eminim. Bugün bizim burada yaşadığımız mutluluğun onun için çok daha önemli ve farklı olduğundan eminim. Basketbolun yıldız adaylarının geleceğin yıldız adayları olmasını sağlamak için vargücümüzle çalışacağız. Işıklar içinde uyu Gökhan” dedi.

Turnuvanın ilk maçı 20 Aralık 2019 Cuma günü saat 18.00’da Galatasaray U-14 Basketbol Takımı ile İstanbul’un Panterleri arasında oynandı. 8 takımlı turnuvada grup maçları Cuma ve Cumartesi günleri oynandı.   

Buğra KAYA

 

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 23 Nisan 2024, 13:31 tarihinde yazdırılmıştır.