Kırklareli’de büyük heyecan

Kırklareli halkı, Kırklarelispor’un Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turunda Başakşehir’le eşleşmesi üzerine dev mücadeleye kilitlendi.
Kırklareli’de büyük heyecan  

Bu sezon Ziraat Türkiye Kupası’nda büyük başarıya imza atan Kırklarelispor, şehre büyük sevinç yaşattı. Kırklareli halkı büyük bir sevinç ve coşku içinde Başakşehir maçını bekliyor.

Kırklarelispor, Ziraat Türkiye Kupası’nda önce 3. Tur mücadelesinde 3.Lig takımı Kelkit Belediyespor’u 1-0 la geçmiş, ardından 4.Tur mücadelesinde Süper Lig ekibi Ankaragücü’nü 1-0’la elemişti.

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur eşleşmesinde Gaziantep F.K’yla karşılaşan Kırklarelispor, kendi sahasında oynadığı maçı 2-1 kazanarak rövanş için avantaj sağlamış, deplasmanda 3-2 yenilmesine rağmen tur atlayarak son 16’ya kalmıştı.

Son 16 Turu eşleşmelerinde Süper Ligin şampiyonluk yarışında olan ve bu sezon Avrupa Liglerinde mücadelesini sürdüren tek Türk takımı olan Medipol Başakşehir’le eşleşen Kırklarelispor, şehre büyük heyecan yaşattı.

Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Kırklarelispr Başkanı Volkan Can; çok heyecvanlı ve mutlu olduklarını, takımın aslanlar gibi mücadele edeceğini söyledi.

Ziraat Türkiye Kupası’nda ilk maçlar 14-15-16 Ocak, rövanş maçları ise 21-21 ve 22 Ocak 2020 tarihlerinde oynanacak.

Buğra KAYA

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 26 Nisan 2024, 06:42 tarihinde yazdırılmıştır.