Kırklarelispor’a zor kura

Ziraat Türkiye Kupası’nda son 16 Turuna kalma başarısı gösteren GMG Kırklarelispor, 20 Aralık 2019 Cuma günü gerçekleşen kura çekimiyle Medipol Başakşehir’le eşleşti.
Kırklarelispor’a zor kura  

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden ilimiz temsilcisi Kırklarelispor, önce Ziraat Türkiye Kupası’nda 4.Turunda eşleştiği Süper Lig ekibi Ankaragücü’nü elemiş daha sonra 5.Turda eşleştiği başka bir Süper Lig takımı olan Gaziantep Futbol Kulübü’nü deplasman golü avantajıyla elemeyi başarmış ve adını Son 16’ya yazdırmıştı.

Kırklarelispor’un elde ettiği bu beklenmedik başarı büyük ses getirmiş, Kırklareli’nde büyük sevince neden olmuştu.

Ziraat Türkiye Kupası’nda Son 16 Turu eşleşmeleri 20 Aralık 2019 Pazar günü TFF Riva Hasan doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Sistemleri Orhan Saka Konferans Salonu’nda yapıldı.

Yapılan eşleşmede GMG Kırklarelispor, Medipol Başakşehir ile eşleşti. İlk karşılaşma İstanbul’da oynanacak. 

TFF 2. Lig ekibi GMG Kırklarelispor'un başkanı Volkan Can, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Medipol Başakşehir ile eşleşmelerini değerlendirdi.

TFF 3. Lig ekiplerinden Kelkit Belediyespor'u 1-0 yenerek bir üst tura çıkan GMG Kırklarelispor, ardından Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü'nü 1-0 mağlup ederek, adını 5. tura yazdırdı.

Süper Lig ekiplerinden Gaziantep FK'yi evinde 2-1 yenen GMG Kırklarelispor maçın rövanşında deplasmanda rakibine 3-2 yenilmesine rağmen son 16 turuna yükseldi.

GMG Kırklarelispor Kulübü Başkanı Volkan Can, çok heyecanlı ve mutlu olduklarını söyledi.

İlk karşılaşmanın deplasmanda olacağını hatırlatan Can, Medipol Başakşehir maçında aslanlar gibi mücadele edeceklerini aktardı.

Can, kulübün başarısında emeği geçenlere teşekkür etti.

 

Haber Buğra KAYA Fotoğraf Arşiv

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 26 Nisan 2024, 06:22 tarihinde yazdırılmıştır.