SERBÜLENT AVCI, ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Lüleburgaz’ın tanınmış simalarından 18 yıllık şişe cam işçisi Serbülent Avcı, CHP Lüleburgaz İlçe Başkan adayı olduğunu açıkladı.
SERBÜLENT AVCI, ADAYLIĞINI AÇIKLADI  

Serbülent Avcı, gazetemize yaptığı açıklamada, 16 Aralık 2019 Pazartesi günü CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nda CHP Lüleburgaz İlçe Başkan adayı olduğunu açıklayacağını söyledi.

 

1975 Lüleburgaz doğumlu olan Serbülent Avcı, evli ve bir çocuk babası.  2002 yılından beri Şişe Cam Grubu’nda İşçi olarak çalışan Serbülent Avcı halen  Kristal İş Sendikası Trakya Şube Sekteri ve Lüleburgaz Hacı Bektaş Veli Derneği Başkanlığı görevini yapıyor.

 

İŞÇİ SINIFINDAN BÜYÜK DESTEK

 

Serbülent Avcı’nın CHP Lüleburgaz İlçe Başkan adaylığını açıklaması Lüleburgaz’da büyük heyecan yarattı.  Kristal İş Sendikası Trakya Şube Başkanı Ufuk Yaratan,  Petrol İş Sendikası Trakya Şube Başkanı Ercan Yavuz, Genel İş Sendikası Nemci Arda, Serbülent Avcı’nın CHP Lüleburgaz İlçe Başkan adaylığını açıklamasına çok sevindiklerini belirterek tam destek vereceklerini söyledi.

 

HEDEFİM PARTİCİ SİYASET

 

CHP Lüleburgaz İlçe Başkan adayı Serbülent Avcı yaptığı açıklamada; “Amacımız partimiz de kişiye göre siyaseti bırakıp partiye göre siyaset yapmak. 100 yıldan beri ezilen sınıfların örnek aldığı Cumhuriyet Halk Partisi’ni yerelde olduğu gibi genelde de iktidara ulaştırmak” dedi.

 

Ertan BAYER

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 20 Nisan 2024, 05:21 tarihinde yazdırılmıştır.