Lüleburgaz ‘da Atatürk Gecesi yapıldı

Lüleburgaz Belediyesi Kent Oyuncuları tarafından 10 Aralık 2019 Salı günü “Şiirlerle, Anılarla, Şarkılarla, Sözleriyle Atatürk” etkinliği gerçekleşti.
Lüleburgaz ‘da Atatürk Gecesi yapıldı  

Lüleburgaz Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında düzenlenen etkinlik Aşkiye Neşet Çal Sahnesi’nde gerçekleşti. Lüleburgaz Belediyesi tarafından 2019 yılı için ilan edilen Atatürk’ü Anlama, Anlatma ve Gençlik Yılı olması dolayısıyla düzenlenen etkinliğin sunumunu Binnur Dinç yaptı.

Yönetmenliğini Budak Çal’ın, Müzik Yönetmenliğini Ahmet Cem Sain’in yaptığı efektin Serkan Ölmez ve dekorların Budak Çal ile Çağrı Durmaz tarafından hazırlandığı etkinlikte birçok katılımcı şiir ve Atatürk’le ilgili söylenmiş sözleri aktarmak için sahne aldı.

Düzenlenen şiir etkinliğinde Nail Tayyar, Münevver Ardagül, Sermin Şişman, Burak Zorer gibi isimler şiir okudu. Etkinliğin sonunda Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli de sahneye çıkarak şiir okudu. Yoğun katılımın sağlandığı gecenin sonunda Başkan Gerenli katılımcılara çiçek takdim ederek teşekkür etti.

Buğra KAYA

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 25 Nisan 2024, 16:05 tarihinde yazdırılmıştır.