164 İHRAÇ PINARHİSAR'I GERİ GETİRECEK Mİ?

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırklareli İl Eğitim Koordinatörü ve CHP Lüleburgaz eski İlçe Başkanı Özgür Kaya yaptığı açıklamada; “164 ihraç Pınarhisar ’ı geri getirecek mi?” dedi.
164 İHRAÇ PINARHİSAR'I GERİ GETİRECEK Mİ?  

İhraçların partiye zarar vereceğini de belirten Özgür Kaya yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Bir yandan ülkeyi yönetemeyen AKP iktidarı, uçurumun kenarındaki Türkiye'nin gerçek gündemi saklamak için “saraya kim gitti” tartışmasıyla partimizi yıpratırken, Kırklareli'nde doğru yönetilemeyen disiplin süreci ve ihraç tartışmaları da CHP Kırklareli İl örgütümüzü yıpratmaya devam etmektedir. Birileri Kırklareli'nde 5 İlçe ve Belde Belediyelerin kaybedilmesinde sadece 164 üyenin suçu varmış gibi davranırken, birileri de bu süreçte yöneticilerin yaptığı yanlışları partiye karşı kullanma gayretindedir. Üzülerek takip ediyoruz ki CHP Kırklareli İl Örgütünde makam hırsı, koltuk sevdası, öfke ve intikam arayışları, aklın sevginin ve sağduyunun önüne geçmiştir. Maalesef Cumhuriyet Halk Partisi yıkılmaz kalesi Kırklareli'nde, bu kalenin burçları hırsla siyaset yapan kendi evlatları tarafından yıkılmıştır.

Partisinden asla ayrılmayan, yürekten bağlı insanların kaybedilen seçimler sonrası öfkesini anladığımız ve hak verdiğimiz gibi, diğer yandan demokrasi, adalet, fikir özgürlüğü isteyen ve Halk Partisinin halka rağmen siyaset yapmaması gerektiğini söyleyen partililerimizi de anlamak durumdayız. Kırklareli'nde Kırklareli, Pınarhisar, Kofçaz, Pehlivanköy, Demirköy İlçelerinde ve Alpullu, Büyükmandıra, Kavaklı, Üsküp, Çakıllı Beldelerimizde yaşayan Atasına ve Cumhuriyete yürekten bağlı insanlarımızın partimize ve biz siyasilere verdiği mesaj doğru anlaşılmalıdır. Hala seçim sonuçlarını sorgulanmadan Halktan ve partiden intikam almak için siyaset yapmak hiç kimsenin haddine değildir. Halktan ve partiden intikam almak hiç kimsenin haddine değildir. Kırklareli CHP’de milletvekillinden üyesine kadar her arkadaşımızın kendine şu soruları sorması gerekir;

 

164 kişinin ihracı Pınarhisar'ı geri getirecek mi?

 

164 ihracın Alpullu’da ve Büyükmandıra’da seçimi CHP’ye kazandırabilecek mi?

Cevabınız EVET’se, sadece bu 164 kişiyi değil, HEPİMİZİ İHRAÇ EDİN hiç birimiz itiraz etmeyiz. Lüleburgaz’da iki dönem seçilmiş ve bu süre içerisinde hiç kimseyi disipline verip ihraç etmemiş ilçe başkanı olarak buradan partimizdeki tüm gruplara, taraflara ve yöneticilere çağrı yapıyoruz;   Şimdi kavga değil, birlik zamanı! Parti içi meseleler siyasi şovlarla değil, akılla sağduyuyla ve konuşarak çözülür. Cumhuriyet Halk Partisi ve Türkiye Cumhuriyeti için tüm CHP’liler bedel ödemiştir ve bizim hiç birisini kaybetmeye tahammülümüz yoktur.  

Atatürk’ün partisinde, Cumhuriyetin öz evlatlarına karşı değil, cumhuriyeti yıkmak isteyen zihniyetlere ve girişimlere karşı mücadele verilir. Herkesi akılla vicdanla sevgiyle diyaloğa ve çözüme davet ediyoruz.” Dedi.

 Ertan BAYER

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 29 Mart 2024, 05:06 tarihinde yazdırılmıştır.