Mental Psikoloji hizmete açıldı

Mental Psikoloji Psikolojik Danışma Merkezi, 5 Aralık 2019 Perşembe günü görkemli bir açılış töreni ile Lüleburgaz’da hizmete girdi.
Mental Psikoloji hizmete açıldı  

Kocasinan Mahallesi İstasyon Caddesi Canava Apartmanı No:38 adresinde Uzman Klinik Psikolog Aynur Koca tarafından faaliyete açılan iş yerinin açılışına Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, Lüleburgaz Cumhuriyet Başsavcısı Muhammed Sami Saçkan, İlçe Emniyet Müdürü Ali Koca, Büyükkarıştıran Belde Belediye Başkanı Ertuğrul Çamlıca, Ahmetbey Belde Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş,  2007-2011 Dönemi CHP Kırklareli Milletvekili Opt. Dr. Tansel Barış, Lüleburgaz Belediye Başkan Yardımcıları Gökhan Kaya Atay, Leyla Güncer ve Erol Özgür, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin, Belediye Meclis Üyesi Zeynep Gündüz, CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Azizi Üstünalp,  AK Parti Lüleburgaz eski İlçe Başkanı Tanzor Koç,  AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkan Adayı Erkan Boyacı, Köye ve Mahalle Muhtarlar Derneği Lüleburgaz Şube Başkanı ve Dere Mahallesi Muhtarı Nuri Yavuz İşçioğlu, Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri, Lüleburgaz Köy ve Mahalle Muhtarları, Lüleburgaz Özel Medikent Hastanesi  Medikal Direktörü ve Mesul Müdürü Opr. Dr. Turgay Yücel, İşletme Direktörü Dr. İlyas Aslan,  belediye daire müdürleri, Lüleburgaz İlçe Emniyet Müdürlüğü çalışanları  ve Lüleburgaz’ın tanınmış simaları katıldı.

Açılışta bir konuşma yapan Belediye Başkanı Murat Gerenli “ Uzman Klinik Psikolog Aynur Koca’ya ait bu iş yerinin açılışında burada bulunduğunuz için onlar adına sizlere teşekkür ederim. Kendilerini uzun yıllardır tanırım, onlarla dost olmaktan çok büyük mutluluk duyuyorum. Böylesine anlamlı bir günde açıyoruz. Bugün Türk kadınına seçme ve seçilme hakkının verilişinin 95. yıldönümü, Dünya Kadın Hakları Günü ve aynı zamanda Aynur hanımın da doğum günü. Kadınlarımızla hem sosyal hem ekonomik hayatın içinde hep beraber olmaya devam edeceğiz. Bu işletmeyi Lüleburgaz’a kazandırdığınız için sizlere çok teşekkür ederim. Bugün kadın hakları günü ama maalesef kadın cinayetlerini ve kadın istismarlarının olduğu bir ülkede yaşıyoruz. Bunun azalmasını umut ediyorum. Her şey gönlünüzce olsun” dedi.

Açılış kurdelesini Belediye Başkanı Murat Gerenli, Cumhuriyet Başsavcısı Muhammed Sami Saçkan, Ahmetbey Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş ve Uzman Klinik Psikolog Aynur Koca kesti. Lüleburgaz ilçe Emniyet Müdürü Ali Koca’nın da eşi olan Uzman Klinik Psikolog Aynur Koca, açılışa katılanlara teşekkür etti.

Buğra KAYA

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 26 Nisan 2024, 15:58 tarihinde yazdırılmıştır.