Kadın ve Sağlık konferansı bugün düzenlenecek

Trakya İyi Kadın İnisiyatifi Başkanlığı tarafından Kasım ayı çalışma programı 2. projesi olan “Kadına Doktor Desteği Projesi” kapsamında 6 Aralık 2019 Cuma günü Esnaf Kefalet Düğün Salonunda “Kadın ve Sağlık” konulu konferans düzenlenecek.
Kadın ve Sağlık konferansı bugün düzenlenecek  

Lüleburgaz Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Desteği ile gerçekleşecek konferans birçok yönden topluma katkı sağlayacak.

Konferansla ilgili açıklamalarda bulunan Trakya İyi Kadın İnisiyatifi Başkanı Melahat Coşkun “Kadın sadece evdeki rolüyle değil toplumsal gücün de ana taşlarındandır. Kadın sağlığı ve gebelik, kadına psikolojik destek herşeyden önce gelmelidir ki yetişecek olan nesillerimiz de kadının sağlıklı gücünden faydalanabilsin ve geleceğe umutla bakabilsin. Sağlık açısından yeterince bilinçlendirilen bir kadın hem toplumda hem kendi ailesinde fayda sağlayacağı için biz de Trakya Kadın İnsiyatifi Başkanlığı olarak bu konuyu da Kasım ayı programımıza dahil ettik. Çalışmalar kapsamında Lüleburgaz'da bulunan Bir Nefes Hastanesi, Derman Hastanesi, Lüleburgaz Tıp Merkezi ve Balkan Hastanesi'nin vermiş olduğu doktor desteğiyle Kadın ve Sağlık konulu konferansımızı 6 Aralık Cuma günü saat 14.00 da Esnaf Kefalet Düğün Salonunda gerçekleştireceğiz. Tüm halkımızı hep birlikte bilinçlenmek adına konferansımız bekliyoruz” dedi.

Buğra KAYA

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 26 Nisan 2024, 22:20 tarihinde yazdırılmıştır.