Belediyede müdürlükler değişti

Lüleburgaz Belediyesi’nde kurumsal dönüşüm süreci kapsamında yeni müdürlükler oluşturuldu. Yeni müdürlüklere atamalar gerçekleştirilirken birçok müdür ve personelin de görev yeri değiştirildi.
Belediyede müdürlükler değişti  

Lüleburgaz Belediye Meclisi’nin 2 Aralık 2019 Pazartesi günü yapılan Aralık ayı birinci toplantısında Lüleburgaz belediye Başkanı Murat Gerenli, atamaları yapılan müdürleri ve görev alacakları müdürlükleri açıkladı.

Buna göre Lüleburgaz Belediyesinde iki yeni müdürlük kurulurken, bir müdürlük kaldırıldı. Bazı müdürlükler ise diğer müdürlüklerin bünyesinde görev yapacak.

Lüleburgaz Belediyesi’nde Sosyal Destek Hizmetler Müdürlüğü ve Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü kuruldu.  Plan ve Proje Müdürlüğü kapandı. 

Tesisler Müdürü olarak görev yapan Samet Servet, Sosyal Destek Hizmetler Müdürü olurken, Tesisler Müdürlüğüne müdürlük bünyesinde görev yapan Şeniz Öztürk Gedemen getirildi.

Yeni kurulan bir diğer müdürlük olan Ruhsat ve yapı Denetim Müdürlüğü’ne İmar ve Şehircilik Müdürü Sevgi Eren getirildi. İmar ve Şehircilik Müdürü ise Anıl Sülçen oldu.

Plan Proje Müdürü olarak görev yapan Nermin Adak Bilgi İşlem Müdürlüğü’ne getirilirken Yazı İşleri Müdürlüğü’ne ise Sedat Kırkıl atandı.

Temizlik ve Çevre Müdürü Anıl Ergin olurken veterinerlik işleri bu müdürlüğe bağlandı.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne  Muhtarlık İşleri Müdürü Necmi İnci atandı. Muhtarlık işleri Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerine devam edecek.

Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü, Kültür İşleri Müdürlüğü olarak tekrar yapılandırıldı. İtfaiye Müdürlüğü, Belediye başkan Yardımcısı Gökhan Kaya Atay’a bağlandı.

Buğra KAYA

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 29 Mart 2024, 04:41 tarihinde yazdırılmıştır.