Tanzer Koç görevden ayrıldı

Lüleburgaz’da 8 Mart 2016 tarihinde AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’na atanan, 23 Eylül 2017 tarihinde yapılan Kongre’de de İlçe Başkanlığı’na yeniden seçilen AK Parti Lüleburgaz İlçe Bakanı Tanzer Koç görevden ayrıldı.
Tanzer Koç görevden ayrıldı  

Görev yaptığı 45 ay boyunca AK Parti’ni oylarını arttıran ve 15 Temmuz 2016’daki Darbe Girişimi sürecinde AK Parti Lüleburgaz İlçe Örgütü’nün başında olan Tanzer Koç, görevden ayrıldığını bir basın açıklaması ile duyurdu.

Türkiye Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı  Recep Tayyip Erdoğan tarafından bu göreve atandığını ve partinin oylarını sürekli arttırdığını belirten Tanzer Koç; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın takdiriyle 8 Mart 2016 tarihinde atandığım ve 23 Eylül 2017 tarihinde yapılan olağan kongre ile başladığım AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanlığı görevimi 45 aydır büyük bir şeref ve gururla yürüttüm. AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanlığı görevimden bugün itibari ile ayrılıyorum.

LÜLEBURGAZ’A BİR ŞEYLER KATTIĞIMI DÜŞÜNÜYORUM

İlçemizde de bir çok kişinin rüyasını süsleyen bir makam olan İlçe Başkanlığı’na bizi uygun gören Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a yürekten bağlılığımı buradan deklere ediyorum.  Hizmet maratonu bir bayrak yarışıdır.  AK Parti’nin Lüleburgaz 6. İlçe Başkanı olarak  görev sürem boyunca girdiğimiz 3,5 seneden ve onlarca seçimden de oy oranımızı arttırarak  açık alınla çıktık.  Partimizin yüklendiği misyonu  gücümüz nispetinde ilçemizde taşımaya çalıştık.  Hemşerilerimizin yükünü elimizden geldiğince omuzladık, yüklenmeye çalıştık. AK Partimizin Lüleburgaz siyasetine birçok artı değer kattığını düşünüyorum.

ÇALIŞMA ARKADAŞLARIMA TEŞEKKÜR EDERİM

Tüm bu çalışmaları yapabilmeyi ve Elif gibi dimdik bir şahsiyetin kadrosunda omuz omuza yürümeyi bana nasip eden Rabbime  sonsuz hamd ediyorum.Bu konuda bana güvenini esirgemeyen ve daima hissettiren Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir’e, Bölgemizden sorumlu Teşkilat Başkan Yardımcımız Sayın Mustafa Köse’ye, ve tüm çalışma arkadaşlarıma minnet duygularıyla  teşekkür ediyorum. Davalar kişilerle kaim değildir.  Kişiler ve makamlar geçidir.  Baki olan davamızdır. Hedefimiz devletimizin bekasıdır.

ERDOĞAN  YENİ GÖREV VERİRSE YERİNE GETİRİRİM

Bu bir ayrılık değildir. Ben Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ve partimin bundan sonra bana vereceği resmi veya gayri resmi tüm görevleri bir emir  addederek yerine getireceğimi de belirtmek istiyorum” sözleri ile açıklamasını noktaladı.

 

Ertan BAYER

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 20 Nisan 2024, 17:25 tarihinde yazdırılmıştır.