Belediye’de güvenlik eğitimleri gerçekleşti

Lüleburgaz’da faaliyet gösteren Dost Güvenlik Şirketi tarafından Lüleburgaz Belediyesi ile yapılan protokol kapsamında Belediye Hizmet Binasında ‘Güvenlik Sistemleri ve Cihazları’ eğitimi verildi.
Belediye’de güvenlik eğitimleri gerçekleşti  

İlçe emniyet Müdürlüğü denetiminde yapılan eğitimler yönetmelikte x-ray cihazı bulunması gerekliliği veya bulunan bir yerde yapılması gerektiğinden Lüleburgaz Belediye Hizmet Binasında yapıldı.

Uzman Eğitici-Elektronik ve Haberleşme Mühendisi olan Boğaç Han Zirek tarafından verilen eğitimlerde x-ray cihazının tüm özellikleri ve cihazın detayları güvenlik görevlisi sertfikası edinmek için sınava gireceklere aktarıldı.

Eğitimlerle ilgili açıklamalarda bulunan Eğitim Yöneticisi Gülser Gündüz “Dost Özel Güvenlik ve Eğitim Hizmetleri Danışmanlık Ticaret LTD ŞTİ olarak güvenlik sistem cihazları ve eğitimi dersini uygulamalı olarak veriyoruz. Eğitimlere katılım zorunlu. Belediyemizle yaptığımız protokol kapsamında Boğaç Han Zirek hocamız eşliğinde eğitimlerimizi burada gerçekleştiriyoruz.  X-Ray cihazını kullanmak için kursiyerlerimize eğitimler veriyoruz” dedi.

Buğra KAYA

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 25 Nisan 2024, 10:24 tarihinde yazdırılmıştır.