Seyfullah hoca Lüleburgaz’a yaradı

Lüleburgazspor’da yaklaşık 3 hafta önce teknik direktörlük göreve getirilen Seyfullah Konyalı, Alibeyköyspor galibiyetinin ardından gazetemize açıklamalarda bulundu.
Seyfullah hoca Lüleburgaz’a yaradı  

Lüleburgazspor’da bir ay önce Doğukan Güçlü Yorulmaz istifa etmiş, 3 hafta önce de Seyfullah Konyalı ve ekibi göreve başlamıştı. Seyfullah Konyalı’nın göreve gelmesiyle ivme yakalayan Lüleburgazspor, 3 karşılaşmadan da galibiyetle ayrılarak 3 haftada 9 puan topladı.

Lüleburgazspor, Seyfullah Konyalı’nın başında Tekirdağspor’u 3-0, Vizespor’u 3-2 ve Alibeyköyspor’u 2-0 yendi.

Alibeyköyspor galibiyetinin ardından gazetemize açıklamalarda bulunan Seyfullah Konyalı “ 3 hafta önce göreve geldiğimizde önce oyuncuların buna inanmasını sağladık. İnandıkları zaman, sahaya bütün terlerini döktükleri zaman, birbirleriyle bütün halinde takım karakterini ortaya koydukları zaman başarılı olabileceğini gösterdik ve bu karakterdeki takımımla gurur duyuyorum. Antrenmanda, sahada, dışarıda gösterdikleri özveriden dolayı gurur duyuyorum. Onların yürekleri ve maneviyatıyla olan şeyler bunlar. Sahaya çıkarken haddimizi bilerek, sonuna kadar da mücadele ederek oynuyoruz. Bu bizim en büyük silahımız. Oyuncularımız maçın başından sonuna kadar bunu gösterdi. Hepsini alnından öpüyorum” dedi.

Buğra KAYA

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 19 Nisan 2024, 03:25 tarihinde yazdırılmıştır.