LİSTENİN RENGİNE DEĞİL AMACINA BAKIN

CHP Lüleburgaz İlçe Örgütü’nde devam eden delege seçimlerinde bol renkli listelerin çıkması CHP’li üyelerin kafasını karıştırmıştı. Listelerin rengi ile ilgili ilk açıklama CHP Kırklareli İl Eğitim Koordinatörü ve CHP Lüleburgaz eski İlçe Başkanı Özgür Kaya’dan geldi.
LİSTENİN RENGİNE DEĞİL AMACINA BAKIN  

Özgür Kaya yaptığı açıklamada; “Listenin rengine değil amacına bakın. Birilerini bir koltuğa getirmeğe çalışan listeler değil, Cumhuriyet Halk Partisini iktidara taşımaya çalışan listeler” bizim için kıymetlidir” dedi.

Yapılan delege seçimlerinde her renkten listelerin çıkmasını parti içindeki DEMOKRASİYE ve HOŞGÖRÜYE bağladığını söyleyen Özgür Kaya, ilçe başkanı her kim olursa olsun, toplam 31 Meclis Üyesinin 27 ‘sinin CHP’li, 5 İl Genel Meclis Üyesinin 4’nün CHP’li ve Lüleburgaz’daki 4 Belediye’nin de dördünün de CHP’li olarak geride bırakılan  bu siyasi tabloyu bozmaması gerektiğini vurguladı.

CHP Lüleburgaz İlçe Örgütü’nün Lüleburgaz’da yüzde 90’lık temsiliyet hakkı kazandığını da belirten Özgür Kaya; “Örgütümüz, özellikle son 5 yılda  Lüleburgaz halkına karşı görevlerini yerine getirmiş %70 oy oranı ve %90 temsilyet oranı ile Lüleburgaz tarihine altın harflerle yazılmıştır. Bugün örgütümüzün  görevi;  herhangi bir liste rengi için veya makama gelme hırsıyla mücadele etmek değil, Kırklareli’nde kaybettiğimiz Kırklareli, Pınarhisar, Kofçaz, Pehlivanköy ve Demirköy İlçelerini , Alpullu, Büyükmandıra, Kavaklı, Üsküp, Çakıllı Belde Belediyelerini de Cumhuriyet Halk Partili yapmak için mücadele etmektir. Lüleburgaz delegesinin ilçe başkanlığı seçiminde  vereceği karar partimizin Lüleburgaz’da kazandığı başarıların TÜM KIRKLARELİ’nde yayılması için son derece önemlidir. Lüleburgaz CHP delegesi ve Lüleburgaz Cumhuriyet Halk Partisi Örgütü artık sadece Lüleburgaz’ın değil TÜM KIRKLARELİ’ nin sorumluluğu da omuzlarında hissetmelidir. CHP Lüleburgaz kongre delegelerinin  ilçe başkanlık seçiminde kullanacağı her oy Cumhuriyetin ve Cumhuriyet Halk Partisinin değişmez kalesi olan Kırklareli Kalesinde kaybedilen belediyeleri  kazanmak ve yıkılan kale burçlarını onarmak için  konulan birer tuğla olacaktır. Görevimiz Lüleburgaz’daki durumumuzu olduğu gibi korumak ve tüm Kırklareli ilçeleri için elimizi taşın altına koymaktır. Cumhuriyeti kuran delegelerimizin KIRKLARELİ’nin geleceğine  sahip çıkarak ve elini taşın altına koyacak kadroları göreve getireceğine ve Lüleburgaz’daki başarının TÜM KIRKLARELİ’ nde yayılacağından eminiz. CHP delegesi bunu yapacak bilgi birikim ve sağduyuya sahiptir ve partisinin ve ülkesinin menfaatini her şeyin üstünde tuttuğunu defalarca göstermiştir. Gün birlik ve beraberlik içinde Kırklareli’nin tamamına sahip çıkma günüdür. “ diyerek açıklamasını tamamladı.

Ertan BAYER

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 26 Nisan 2024, 10:55 tarihinde yazdırılmıştır.