TESAD, Lüleburgazlıları şiir ve müzikle buluşturacak

Trakya Edebiyat ve Sanat Dostları(TESAD) tarafından 23 Kasım 2019 Cumartesi günü 13.30’da şiir ve müzik etkinliği düzenlenecek.
TESAD, Lüleburgazlıları şiir ve müzikle buluşturacak  

Lüleburgaz Umay Çayevi’nde düzenlenecek etkinliğin sunumunu TESAD Topluluğunun Başkanı Nilgün Yazar ve Celal Çalık yapacak. Etkinliğe müzik ve şiir adına yaklaşık 50 sanatçı katılarak katkı verecek.

Etkinliğe son dönemlerde başarılı öyküleriyle gündemde olan Ahmet Türkay, ünü yurt sınırlarını aşan şair İbrahim Kamberoğlu, Ozan Şeref Öztürk, Veli Eken, İremcik Dergisi Sahibi Şair İsmail Sezgin, Bakırköylü Sanatçılar Derneği Başkanı(BASAD) Gülşen Musa Şenderin, Kırklareli Kültür Sanat ve Edebiyat Derneği(KIRKSEDER) şairleri, TESAD’ın tüm şairleri, Edirne Ozan Ağacı şairleri, Babaeski, Muratlı, Çorlu ilçelerinden ve Tekirdağ’dan birçok şair katılım sağlayacak.

Lüleburgaz’a kısa bir süre önce yerleşen ve Tekirdağ’da da kültürel etkinliklerde bulunan derneğin üyesi Celal Çalık“ Lüleburgaz’a yaklaşık 8 ay önce yerleştim. Tekirdağ Edebiyat Kültür ve Sanat Derneğinin kuruculuğunu ve yıllarca başkanlığını yaptım. Arkadaşlarımızla beraber şiir ve müzik adına faaliyetlerde bulunarak şehrin kültürel hayatına katkı sunmaya çalıştık. Lüleburgaz’da da Trakya Edebiyat ve Sanat Dostları olarak 23 Kasım’da şiir ve müzik etkinliği düzenliyoruz. Tekirdağ’da yaptığımız faaliyetleri burada da yapmak istiyoruz. Etkinliğimiz ücretsiz gerçekleşecektir. Kişisel egolardan arınmak gerek. Lüleburgaz halkı her şeyin en iyisini hak ediyor. Bizler de Kültür Sanat ve Edebiyat adına en iyisini yapma gayreti içindeyiz. Tüm Lüleburgaz halkını etkinliğimize bekliyoruz” dedi.

Buğra KAYA

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 29 Mart 2024, 02:23 tarihinde yazdırılmıştır.