Pazaryerinde tuvaletler mide bulandırdı

Lüleburgaz Kapalı Pazar Yeri ve Semt Merkezi’nde sebze ve meyve hallerinin bulunduğu alandaki tuvaletler pazarcı esnafını çileden çıkardı.
Pazaryerinde tuvaletler mide bulandırdı  

Kapalı Pazar Yeri ve Semt Merkezi’nde sebze ve meyve hallerinin yanında bulunan tuvaletler kullanılamaz durumda. Sebze ve meyve hali esnafının kullandığı tuvaletlerde çalınan musluklar nedeniyle artık su dahi akmıyor. Pislik yuvası haline gelen fakat hiçbir yetkilinin bu duruma bir el atmadığını belirten pazarcı esnafı, daha önce birçok defa durumu belediye yetkililerine ilettiklerini fakat hiçbir şekilde tuvaletleri onarmadıklarını söylediler.

Pislik içinde bulunan tuvaletlerin ayrıca musluklarının da yakın zamanda çalınması nedeniyle temiz su dahi bulunmadığını belirten esnaflar, “Tuvaletlerimiz pislik içinde. Kötü kokunun yanında suyumuz dahi yok. Belediye bu tuvaleti adeta yok sayıyor. Yetkililere birçok defa başvurmamıza rağmen kimse ilgilenmedi. Duvarlar aynalar boyalı halde ve geceleri bu tuvaletleri kimlerin ne için kullandığı belli değil. Yetkililerin bu konuyla ilgilenmesini istiyoruz.” ifadelerinde bulundular.

Cüneyt ÜNLÜSOY

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 29 Mart 2024, 11:53 tarihinde yazdırılmıştır.