Kocasinan Mahallesi’nde delegeler belli oldu

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığında dün Kocasinan Mahallesi delege seçimleri gerçekleştirilirken, tek listenin yer aldığı seçimde 19 delege seçimi yapıldı.
Kocasinan Mahallesi’nde delegeler belli oldu  

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı binasında gerçekleştirilen delege seçimleri kapsamında 12 Kasım Salı günü 09.00 ile 18.00 saatleri arasından üye sayısı anlamında 329 üyeyle Lüleburgaz’ın en kalabalık 4. mahallesi olan Kocasinan Mahallesi için delege seçimi yapıldı. CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Emrah Arslan’ında oy kullandığı Kocasinan Mahallesi’nde 19 delege seçildi.

Kocasinan Mahallesi’nde delege olarak şu isimler seçildi; Emin Arslanpay, Alp Aydos, Muhammet Baran, Sedat Baylan, Rahmi Bayraktar, Nükhet Cebelli, Feridun Çakır, Şendoğan Çapan, Ahmet Ersöz, Şaziye Göktaş, Sevil Işık, Dündar İsmailler, Vasviye Kantürer, Necat Kuruoğlu, Halis Kutlu, Figen Organ, Tolga Özcan, Semra Paluza ve Sevcan Yağmur.

Delege seçimleri kapsamında bugün Siteler Mahallesi, Zafer Mahallesi ve Evrensekiz Beldeleri oy kullanmak için sandık başına gidecekler. CHP’nin üye sayısı anlamında 386 üyeyle en kalabalık 2. Mahallesi olan Siteler Mahallesi’nde 21 delege, Zafer Mahallesi’nde ise 10 delege seçilecek. Evrensekiz Beldesinde ise Fatih Mahallesi 4, Gündoğu Mahallesi 3 ve Kırcaali Mahallesi 3 olmak üzere toplamda 10 delege seçecek.

Cüneyt ÜNLÜSOY

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 19 Nisan 2024, 08:14 tarihinde yazdırılmıştır.