Tanzer Koç adaylığını açıkladı

AK Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatı’nın 7.Olağan Kongre süreci başlarken AK Parti İlçe Başkanı Tanzer Koç tekrar aday olduğunu açıkladı.
Tanzer Koç adaylığını açıkladı  

AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Tanzer Koç, gazetemize yaptığı açıklamada 7.Olağan Kongre sürecinin başladığını belirterek, “Adalet Kalkınma Partimizin Genel Merkezince alınmış karara binaen 2020 yılının ilk çeyreğinde yapılması planlanan 7.Olağan Kongre sürecimiz başlamıştır. Bu sürecin partimize, ilçemize, ilimize ve ülkemize hayırlara vesile olmasını yüce Mevla’mdan diliyorum.

Bu süreç içerisinde ilçe teşkilatımız, esnaf kuruluşları, odalar ve diğer STK başkanlarımız ile yapmış olduğumuz istişareler neticesinde bu kritik süreçte 15 Temmuz kalkışmasında teşkilatımızla takındığımız tavrımızı ve duruşumuzu muhafaza ederek, edindiğimiz tecrübeler ile partimizi ilçemizde en iyi biçimde temsil etmek üzere yeniden yapılacak olan kongrede İlçe Başkanlığı adaylığımı açıklıyorum. Önümüzdeki günlerde Genel Merkezimiz tarafından planlanacak kongre takviminin sorunsuz ve demokratik bir şekilde uygulanmasını sağlamak başlıca vazifemiz olacaktır.

Bizler bugüne kadar asla koltuk ve makam kaygısı ile hareket etmedik kimsenin koltuğuna göz dikmedik, asla Lüleburgazlı olduğumuzu unutmadık, kimsesizlerin kimsesi olduk, yaşadığımız bu güzel ilçemize daima bir fayda nasıl sağlarızın derdinde olduk. Aş isteyene aş, iş isteyene iş bulduk. Hizmeti şiar edinerek hizmetlerimizi aksatmadan hafta sonları dâhil ilçe başkanlığımızı açık tuttuk. İnşallah önümüzdeki süreçte genel merkezimizin de desteği ile hizmet çıtasını daha yukarılara taşıyacak vizyoner bir ekiple siz değerli hemşehrilerimizin hizmetinde olacağız. ‘Tek Derdimiz Lüleburgaz’ sloganıyla hizmete devam etmek. Hepinizi en kalbi duygular ile selamlıyor Allaha emanet ediyorum.” dedi.

Ertan BAYER  

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 28 Mart 2024, 12:29 tarihinde yazdırılmıştır.