Yorulmaz “Takım ruhunu sahaya yansıtmalıyız”

Lüleburgazspor’un genç Teknik Direktörü Doğukan Güçlü Yorulmaz, Bigaspor karşılaşması öncesinde takımın durumunu ve hedeflerini okurlarımız için değerlendirdi.
Yorulmaz “Takım ruhunu sahaya yansıtmalıyız”  

Uzunköprüspor deplasmanından farklı mağlubiyetle dönen Lüleburgazspor, 3 Kasım Pazar günü evinde lider Bigaspor’u ağırlayacak. Yaklaşık 2 hafta önce Lüleburgazspor’un başına getirilen genç teknik adam Doğukan Güçlü Yorulmaz, Uzunköprüspor karşılaşmasını ve hafta sonu yapacakları Bigaspor maçını değerlendirdi.

Konuşmalarına Uzunköprüspor mağlubiyetini yorumlayarak başlayan Yorulmaz, “Uzunköprü’ye karşı maalesef istediğimiz futbolu oynayamadık. Uzunköprüspor 3 puanı hak etti. Bigaspor’a karşı maça en iyi şekilde çıkmaya çalışacağız. Bigaspor şuanda lider. Güçlü bir ekip ama eğer istediğimiz takım ruhu sahaya yansırsa iyi futbol ortaya koyabiliriz.

Yenilebilirsin ama önemli olan takım ruhunu sahaya yansıtmak. Uzunköprüspor karşısında takım ruhunu sahaya yansıtamadık. Bigaspor, bugüne kadar hiçbir maçı kaybetmemiş, yüksek hedefleri olan bir takım. Formasyonda birkaç değişikli yapacağız. Yolumuz açık olsun. İnsanlar Uzunköprü’den 5 yediysek Biga maçı ne olur gibi yorumlar yapıyorlar. Öyle bir şey olmaz. İyi performans sergilersek güzel bir sonuç alırız.

Normal şartlarda kendi sahamızda oynadığımız tüm maçlarda hedefimiz 3 puandır. Bu maç için ilk etapta beraberlik hedefimiz var ancak elimizden geleni ortaya koyarak galibiyeti arayacağız.” dedi.

“Kötü tezahürat istemiyoruz”

Sözlerini sürdüren genç teknik adam küfür ve kötü tezahüratın spora yakışmadığını söyleyerek “Taraftar sorumlumuz Ali Boz da buna çok dikkat ediyor. Kötü tezahürat istemiyoruz.” ifadelerinde bulundu.

Buğra KAYA

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Nisan 2024, 21:39 tarihinde yazdırılmıştır.