Aziz Başkan’ın Yönetim Kurulu onaylandı

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nda İlçe Yönetim Kurulu’nun 24 Temmuz 2019 tarihinde istifa etmesinin ardından 28 Ağustos 2019 tarihinde Aziz Üstünalp Başkanlığı’nda 5 kişilik Yönetim Kurulu atanmıştı. Bu karar da 29 Ağustos 2019 tarihinde CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’na iletilmişti.
Aziz  Başkan’ın Yönetim Kurulu onaylandı  

Genel Merkez, Olağan Seçimler olana kadar Aziz Üstünalp Başkanlığı’nda atanan Halis Kutlu, Seyran Yılmazoğlu, Burak Zorer ve Mahmut Ümit Can’dan oluşan Yönetim Kurulu’nun devam etmesini hatta bu yönetim kurulunun güçlendirilerek 17 kişiye tamamlanmasını istemişti.

 

Bunun üzerine CHP Lüleburgaz İlçe Başkan Azizi Üstünalp 17 kişilik Asil, 17 kişilik de yedek  yönetim kurulu listesi oluşturarak Genel Merkez’e iletti. Genel Merkez hazırlanan Yönetim Kurulu Listesini  21 Ekim 2019 tarihinde onayladı. Bu kararını da 22 Ekim 2019 Salı günü yani dün CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’na yazı ile bildirdi. Bu bildirimle CHP’de 24 Temmuz 2019 tarihinde başlayan hararetli süreç de Aziz Başkan’ın Yönetim Kurulu’nun onaylanması ile sona erdi.

 

Şimdi  Aziz Üstünalp başkanlığındaki mevcut yönetim kurulu Aralık ayının ikinci haftasında yapılması planlanan CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı seçimlerine kadar partiyi yönetecek.

 

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nın Asil ve Yedek Yönetim Kurulu şöyle oluştu;

 

Asil Yönetim Kurulu-Başkan : Aziz Üstünalp, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri: Halis Kutlu, Seyran Yılmazoğlu, Mahmut Ümit Can, Burak Zorer, Sevda Ersin, Ebru Ergün, Atakan Kozar, Mehmet Ayyıldız, Ali Haydar Karabacak, Çilenay Deniz, Ayhan Zümrüt, Arif Oruç,  Osman Cumhur Esen, Ezgi Erel, Şengül Tekin, Mustafa Geniş.

 

Yedek Yönetim Kurulu Üyeleri; Nefise Nur Sakallı, Serdar Türk, Vahit Balkan, Furkan Özer, Mehtap Kutlu, Kerem Gün, Aynur Özırmak, Ceyhun İlhan, Bircan Kara, Onur Çoban, Ercan Güroğlu, Sinem Boylu, Uğur Gülsem, Özay Yalnız, Barış Yazıcıoğlu, Aytaç Afşar

 

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Aziz Üstüalp, dün saat 15.00’de gazetemize yaptığı açıklamada; “Bu akşam (dün akşam) ilk yönetim kurulu toplantımızı yapıp görev dağılımını yapacağız. Ardında da Delege seçimleri için başlama tarihi belirleyeceğiz” dedi.

 

Ertan BAYER  

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 26 Nisan 2024, 13:10 tarihinde yazdırılmıştır.