Geleceğin yıldızı Atakan Gündüz’ün babasından önemli açıklamalar

Lüleburgazspor altyapısında yetişen, sezon başında da forma giydiği Altınordu Futbol Kulubünden Trabzonspor’a transfer olan U-19 Milli Takımı’nın kaptanı Atakan Gündüz’ün babası Taşkın Gündüz önemli açıklamalarda bulundu.
Geleceğin yıldızı Atakan Gündüz’ün babasından önemli açıklamalar  

Açıklamasında U-19 Milli Takımının gözbebeği, oğlu Atakan Gündüz’ün Lüleburgazspor altyapısından yetiştiğini, Lüleburgaz’da bulunan diğer spor kulüpleriyle bir bağı bulunmadığını belirten Taşkın Gündüz “Bilgi kirliliğini önlemek açısından bu açıklamaya gerek duyulmuştur. Atakan Gündüz sadece ve sadece Lüleburgazspor futbol okulunda futbola başlamış ve Lüleburgazspor alt yapısından belli bir ücret karşılığında İzmir’in Altınordu kulübüne transfer olmuş, daha sonra ki süreçte de Trabzonspor tarafından Altınordu Futbol Kulübüne ciddi bir yetiştirme bedeli ödenerek TFF futbolcu transfer talimatlarına uygun olarak transfer olmuştur. Yani diyeceğimiz odur ki Atakan Gündüz,  ağabeyi Ali Rıza ve diğer şehir dışında çeşitli takımlarda forma giyen futbolcu kardeşlerimiz gibi Lüleburgazspor alt yapısından yetişmişlerdir. Lüleburgaz’da ki hiçbir kulüp ve futbol okulu ile geçmişte bağımız olmamıştır. Kamuoyunda oluşabilecek algı ve yanlış bilgilere itibar edilmemesini rica eder saygılar sunarız” dedi.

Tarihinde birçok önemli sporcu yetiştirmiş ve köklü bir geçmişe sahip olan Lüleburgazspor’un altyapısından yetişen oyuncu gelecek vaad ediyor.

Buğra KAYA

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 20 Nisan 2024, 10:35 tarihinde yazdırılmıştır.