29 Ekim kutlamaları 4 gün sürecek

Lüleburgaz Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için düzenlenen etkinlikler 4 gün sürecek. Etkinlikler kapsamında bu yıl Fener Alayına da yer verildi.
29 Ekim kutlamaları 4 gün sürecek  

Lüleburgazlılar 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını, Lüleburgaz Belediyesi’nin düzenlediği etkinliklerle coşku içinde kutlayacak. Etkinlikler 4 gün boyunca sürecek.

Etkinlikler kapsamında 26 Ekim 2019 Cumartesi günü saat 16.00’da LYMO öğrencilerinin düzenleyeceği Gençliğin Gözünden Atatürk isimli sergi ve Kent Konseyi Kadın Meclisinin düzenleyeceği Atatürk Fotoğrafları Kağıt Rölyef Sergisi gösterilecek.

27 Ekim 2019 Pazar günü Kongre Meydanı’nda düzenlenecek programda açılışın ardından saat 20.00’da Ardaşes Agoşyan’ın Senfoni Orkestrası konseri gerçekleşecek. Dilek Türkan ve Hüsnü Şenlendirici de gecede sahne alarak konser verecek.

28 Ekim 2019 Pazartesi günü açılışın ardından Ardaşes Agoşyan’ın Senfoni Orkestrası konserlerine devam edecek. Etkinliklerin ikinci gününde orkestraya Yeni Türkü eşlik edecek.

Cumhuriyetimizin 96. yılı kutlamaları 18.30’da Fener Alayı’yla başlayacak. Saat 20.00’da gerçekleşen açılın ardından saygı duruşunda bulunulacak ve İstiklal Marşımız hep bir ağızdan söylenecek.

Natali Boğosyan ve Murat Güney’in eşlik edeceği Ardaşes Agoşyan’ın Senfoni Orkestrası konserinin ardından Vals ve Zeybek gösterisi, Horonda Müzik Grubu, Mustafa Kemal Atatürk Anlatımı, Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli’nin konuşmaları gerçekleşecek. Kutlamalar, Şevval Sam konserinin ardından sona erecek.

Buğra KAYA

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Nisan 2024, 11:02 tarihinde yazdırılmıştır.