Kanbir Gelibolu’dan kupayla döndü

Lüleburgaz’ın başarılı Veteran Atleti ve Doğa Koleji Spor Öğretmeni Yaşar Kanbir, 5.Uluslararası Gelibolu Koşusunda 2.olarak kürsüdeki yerini aldı.
Kanbir Gelibolu’dan kupayla döndü  

Bu yıl 5.’si düzenlenen Uluslararası Gelibolu Koşusu 6 Ekim Pazar günü gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen yarışa Lüleburgazlı Atlet Yaşar Kanbir’de katıldı. Yarışta 55-59 yaş kategorisinde mücadele eden Kanbir, 2.olarak kürsüye çıkma başarısı gösterdi.

Bu sezona iyi bir başlangıç yapan başarılı atlet Yaşar Kanbir, yarışın ardından gazetemize yaptığı açıklamada “Gelibolu tematik bir parkur. Yerli ve yabancı yüzlerce atletin katılmasıyla ayrı bir güzelliği bulunan bir yarış oldu. Organizasyon ise ayrı bir güzel. Çanakkale Şehitlik yöresinde koşmak ayır bir öneme sahip. Böyle anlamlı bir yarışta, yaşadığım yere ve adına koştuğum Atletik Spor Kulübüne kupa kazandırdığım için çok mutluyum. Bu başarımda beni destekleyen öğrencilerime, aileme, Kulüp Başkanım Sedat Balaban’a ve tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Yaşam boyu spora destek ve örnek olmaya devam edeceğim.” diye konuştu.

Cüneyt ÜNLÜSOY

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 20 Nisan 2024, 01:07 tarihinde yazdırılmıştır.