Belediye işçi alım sonuçlarını açıkladı

Lüleburgaz Belediyesi Personel Hizmetleri A.Ş. bünyesinde 4 Ekim 2019 tarihinde gerçekleştirilen şoför ve hayvan bakımcısı alım sonucu açıklandı.
Belediye işçi  alım sonuçlarını  açıkladı  

Personel Hizmetleri A.Ş. bünyesinde çalıştırılmak üzere şoför ve hayvan bakımcısı alım sonucu Belediye tarafından açıklandı. Yapılan açıklamada hayvan bakımcısı için 4 kişinin kazandığı açıklanırken 2 kişi yedek olarak listeye alındı. Şoför alımında ise 10 kişinin kazandığı belirtilirken 5 kişide yedek listede yer aldı.

Hayvan bakımcısı kazananlar; İsmail Sabas, Güvenir Akıncı, Ozan Karakaçan ve Özgen Yavaş. Yedekler; Eray Alp ve Gökdeniz Gülümser.

Şoför alımı için kazananlar; Mehmet Atlı, Fettah Balkan, Musa Anıl Kurtuluş, Ramadan Türköz, Tarık Akbulut, Muharrem Çakır, Cem Recep Gemicioğlu, Samet Amanvermez, Şahin Özgen ve Ünal Onat. Yedekler; Ali Sarmaşık, Berkan Şafak, Gürkay Küçükmeriç, Cevat Özlem, Ahmet Serdar Yıldız.

Lüleburgaz Belediyesi alım sonuçlarıyla birlikte sınavda sorulan soruları cevaplarıyla birlikte resmi internet sitesinden yayınladı. Belediye’nin daha önce birçok tartışmaya neden olan sınav sorularıyla ilgili böyle bir uygulamaya gittiği tahmin edildi.

Cüneyt ÜNLÜSOY

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 25 Nisan 2024, 06:37 tarihinde yazdırılmıştır.