Lüleburgaz protokolüne yemek ikramı

Lüleburgaz Köy ve Mahalle İdareleri Muhtarlar Derneği Başkanı Yavuz İşçioğlu tarafından 7 Ekim 2019 Pazartesi günü Lüleburgaz protokolüne öğle yemeği ikramında bulunuldu.
Lüleburgaz protokolüne yemek ikramı  

Dernek binasında gerçekleştirilen etkinliğe Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya, Lüleburgaz Cumhuriyet Başsavcısı Muhammed Sami Saçkan, İlçe Emniyet Müdürü Ali Koca, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ömür Gökmen, İlçe Sağlık Müdürü Önder Porsuk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin, İlçe Tarım Müdürü Abuzer Sağdıç, İŞKUR Müdürü Ahmet Selim Keskin, diğer daire müdürleri, Lüleburgaz’a bağlı köy ve mahalle muhtarları katıldı.

Dernek Başkanı Yavuz İşçioğlu tarafından verilen yemekte kuru fasulye, nohutlu pilav, ayran ve zerde ikramında bulunuldu.

Gazetemize yaptığı açıklamada birlik ve beraberlik yemeğinde bira raya geldiklerini belirten Dernek Başkanı Yavuz İşçioğlu “ Sayın Kaymakamımız, Başsavcımız, daire müdürlerimiz ve muhtarlarımızla bir araya geldik. Güzel bir dayanışma yemeği olduğunu düşünüyorum. Hepimiz Lüleburgaz’ın hizmetindeyiz. Lüleburgaz’a hizmet etmekten onur duyuyoruz. Birliğimiz daim olsun” dedi.

Buğra KAYA

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 23 Nisan 2024, 14:27 tarihinde yazdırılmıştır.