Raşit Hayri Savaş hukuk bürosu açıldı

Lüleburgaz Eski Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Aslan’ın damadı Avukat Raşit Hayri Savaş, avukatlık bürosunun açılışını gerçekleştirdi.
Raşit Hayri Savaş hukuk bürosu açıldı  

Yılmaz Mahallesi Tulumba Caddesi Kazım Şen İş Yeri No 23 adresinde faaliyete giren avukatlık bürosunun açılışına Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, Lüleburgaz Eski Belediye Başkanı Emin Halebak, İğneada Eski Belediye Başkanı Hayri Savaş, Esnaf Ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Fahri Özkan ve Lüleburgaz’ın tanınmış simalarından birçok isim katıldı.

Hukuk bürosunun açılış kurdelesini Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli kesti.

Açılışta konuşma yapan Avukat Raşit Hayri Savaş “ Hukuk büromun açılış törenine gelen bütün davetlilere çok teşekkür ediyorum. Edirne’de geçirdiğim 3 yıllık sürecin ardından artık mesleğimi Kırklareli Barosuna kayıtlı İğneadalı bir hemşeriniz olarak Lüleburgaz’da icra etmekten büyük mutluluk duyacağım.

Amacım avukat olmaktan öte iyi bir hukukçu olmaktır. Hukukun üstünlüğünü sağlayıp, güçlünün yanında güçsüzü savunmak, adaletsiz olanı değil adaleti savunmak, üstünlerin hukukunu değil hukukun üstünlüğünü savunmaktır “ dedi.

Buğra KAYA

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Nisan 2024, 10:31 tarihinde yazdırılmıştır.