İYİ Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Ali Girgin oldu

İYİ Parti Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nda Sibel Pişkin’in istifası ile boşalan koltuğa 26 Eylül 2019 Perşembe günü Ali Girgin atandı.
İYİ Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı  Ali Girgin oldu  

İYİ Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Ali Girgin dün gazetemizin İmtiyaz Sahibi Murat Mahir Altan’ı ziyaret ederek açıklamada bulundu.

Ali Girgin yaptığı açıklamada şunları söyledi; “İYİ PARTİ Lüleburgaz İlçe Başkanlığı görevi 26/09/2019 tarihi itibari ile şahsıma tevdi edilmiştir.  Beni bu makama layık gören Cesurlar Hareketinin Genel Başkanı Sayın Meral AKŞENER Hanım Efendiye, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Koray AYDIN Beye saygı ve hürmetlerimi bildiriyorum.  Bu bir bayrak değişimi, hizmet yarışıdır. İyi ve cesurlar hareketini iktidara taşıma, büyük Türk milletine ve ilimize ve ilçemize siyaset yoluyla hizmet etme sorumluluğudur. Vatan, Millet, Bayrak kaygısı taşıyan herkese gönlümüzde kapımızda açıktır. Partimize hizmet eden gönül veren her partilimize her üyemize karşı sevgimiz muhabbetimiz eşit mesafede olacaktır. Birlik beraberlik içinde partimizi iktidara taşımak için gönül seferliği başlatacağız.

Ertan BAYER

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 29 Mart 2024, 14:52 tarihinde yazdırılmıştır.