Pazartesi toplantısı “Başkan” lı olacak

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nda 29 Ağustos 2019 Pazartesi günü Genel Merkez tarafından Emekli Öğretmen Aziz Üstünalp atanmıştı.
Pazartesi toplantısı “Başkan” lı olacak  

Hac ibadetini yerine getirmek için Suudi Arabistan’da olan CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Aziz Üstünalp, 13 Eylül 2019 Cuma günü Lüleburgaz’a geldi.

 

Telefonla görüştüğümüz CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Aziz Üstünalp, 16 Eylül 2019 Pazartesi günü (bugün) CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’ndan yapılacak olan Pazartesi toplantısına katılacağını söyledi.

 

Bilindiği gibi 24 Temmuz 2019 tarihinde zamanın CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Bülent Metin’in Yönetim Kurulu İstifa etmiş kendisi etmemişti.

 

CHP Genel Merkezi 35 gün sonra CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’na İlçe Başkanı olarak Aziz Üstünalp’i ve 4 kişilik yönetim kurulunu atamıştı.

 

Atamanın yapıldığı 29 Ağustos 2019 tarihinden 13 Eylül 2019 Cuma gününe kadar da CHP  Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nı Başkan Vekili Halis Kutlu temsil etmişti.

 

Bugünden itibaren CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nın başında olacak olan Aziz Üstüalp, partiyi Aralık ayında yapılacak olan İlçe Başkanlığı seçimlerine götürecek.

 

Ertan BAYER

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 23 Nisan 2024, 20:23 tarihinde yazdırılmıştır.