ÇYDD burslarına başvurular bugün başlıyor

Çağdaş yaşamı Destekleme Derneği(ÇYDD) Lüleburgaz Şubesi tarafından ‘Anadolu’da Bir Kızım Var Projesi’ kapsamında lise 9. sınıf kız öğrencilerine burs verilecek.
ÇYDD burslarına başvurular bugün başlıyor  

2019-2020 eğitim öğretim yılı burs başvurusunda bulunacak vatandaşlar için başvurular bugün başlıyor. ÇYDD Lüleburgaz Şubesi tarafından tarafından kız öğrencilere verilecek burslar için başvuru tarihleri 16 Eylül 2019-15 Ekim 2019 olarak belirlendi.

Başvuruda bulunmak isteyenlerin öğrencilerin velisiyle beraber Lüleburgaz Şubesi’ne gelerek bizzat başvurmaları gerekiyor.

Ayrıca başvuruda bulunmak isteyen öğrencilerden başka bir kamu kuruluşundan ve özel kuruluşta burs almıyor olması, başarılı olması, özel okulda ve açık lisede okumuyor olması şartı aranıyor.

ÇYDD Lüleburgaz Şubesi tarafından başvurusu kabul edilen öğrencilere 2 dönem olmak üzere toplam 1400 TL burs verilecek.

Verilecek burslarla ilgili açıklama yapan ÇYDD Lüleburgaz Şube Başkanı Gülser Günel “ Atatürk ilke ve devrimleri doğrultusunda çağdaş eğitim ile çağdaş insan ve çağdaş topluma ulaşmak amacında olan ÇYDD Lüleburgaz Şubesi olarak 9.sınıf kız öğrencilerine burs vermekteyiz. Eğitimde maddi desteğe ihtiyacı olan ve velisi ile bu tarihlerden itibaren başvuruda bulunacak öğrencilerimizi değerlendirip bur vereceğiz. Çocuklarımız için hayırlı olsun” dedi.

Buğra KAYA

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 25 Nisan 2024, 22:57 tarihinde yazdırılmıştır.