Pastart tüm pasta severleri bir araya getirecek

Lüleburgaz Lokantacılar ve Köfteciler Esnaf Odası Başkanı Nihat Yaman, İzmir’de düzenlenecek Uluslararası Pastacılık, Tatlıcılık, Şekercilik ve Unlu Mamuller Festivali’ne katılacak.
Pastart tüm pasta severleri bir araya getirecek  

Türkiye Lokantacılar ve Pastacılar Federasyonu tarafından 27-28-29 Eylül 2019 tarihlerinde ‘Pastart’ ismiyle festival düzenlenecek. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin de destek verdiği organizasyona Avrupa ve Türkiye’nin en ünlü pastacıları ve firmaları katılacak.

3 gün sürecek festivalde festivale katılacak pasta ustaları tarafından yarım saat içinde 3 kilometrelik bir alanı kaplayacak şekilde ay yıldızlı pasta yapılacak. Organizasyonda tüm ikramlar ücretsiz olacak.

Festivalin geniş katılımla yapılacağını belirten Lüleburgaz Lokantacılar ve Köfteciler Esnaf Odası Başkanı Nihat Yaman” 20 ülkenin katılımıyla gerçekleşecek bu büyük organizasyona 1 milyona yakın katılım bekliyoruz. İlki gerçekleştirilecek festivalin geleneksel hale getirilmesi düşünülüyor. Festivale katılmak isteyen tüm Lüleburgazlıları bekliyoruz” dedi.

Buğra KAYA

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 26 Nisan 2024, 00:35 tarihinde yazdırılmıştır.