Üniversiteye hazırlık kursuna başvurular başlıyor

Lüleburgaz Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan üniversiteye hazırlık kursu başvuruları 19-23 Eylül 2019 tarihlerinde yapılacak.
Üniversiteye hazırlık kursuna başvurular başlıyor  

Lüleburgaz Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan ve kursiyerlerin ücretsiz olarak üniversiteye hazırlanmasını sağlayan kurslar başlıyor. 2018-2019 eğitim öğretim yılında Lüleburgaz HEM tarafından mezun öğrencilere yönelik açılan ve kursiyerlerin ücretsiz olarak katılabildiği üniversiteye hazırlık kurslarına 28 kursiyer katılmış, 13 kursiyer istediği bölümü kazanmıştı.

HEM tarafından açılan üniversite sınavlarına hazırlama kursuna katılmak isteyen vatandaşların yeni sezon için başvurularını 19-23 Eylül 2019 tarihlerinde Halk Eğitim Merkezi Binasından yapmaları gerekiyor.

Katılmak için sadece lise mezuniyeti şartı aranan kurslarla ilgili konuşan Lüleburgaz HEM Müdürü İzzet Arslan” Yeni eğitim öğretim döneminde de birçok kursiyerimizi istedikleri bölümlere yerleştirmeyi hedefliyoruz. Kayıtlarımız 19 Eylül itibariyle başlıyor. Kayıtlar için sadece lise mezuniyet şartı arıyoruz. Yaşı ne olursa olsun üniversite hayali kuran vatandaşlarımıza hizmet vermek ve onları hayalini kurdukları bölümlere yerleştirmek bizler için mutluluk verici. Tüm kursiyerlerimize başarılar diliyorum” dedi.

Buğra KAYA

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 27 Nisan 2024, 07:05 tarihinde yazdırılmıştır.