Bahçeşehir Koleji yeni eğitim öğretim dönemine hazır

Lüleburgaz Behçeşehir Koleji, 2019-2020 eğitim öğretim yılına öğrenci, öğretmen, idareci kadrosu ve velilerin katılımıyla düzenledikleri törenle ‘merhaba’ dedi.
Bahçeşehir Koleji yeni eğitim öğretim dönemine hazır  

Okul bahçesinde düzenlenen törende bir konuşma yapan Lüleburgaz Bahçeşehir Koleji Okul Müdürü “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği hedef doğrultusunda hız kesmeden çağdaş nesiller yetiştirmeye devam eden Bahçeşehir Koleji yeni dönemine de aynı ilkelerle ve kararlılıkla hazırdır. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız, gelecekte hem ülkemizi hem de dünyayı yönetecek lider adaylarıdır. Sizlerin bize emaneti olan çocuklarımızı, memleket sevgisi ile yoğrulmuş, ülkemize faydalı bireyler olma amacı ile dünya ile çalışan, dünya ile konuşan, dünya ile yarışan birer dünya vatandaşı olarak yarınlara hazırlamak öncelikli görevimizdir. Bu ülkenin yarını olan çocuklarınız bizlere emanettir. Onları dünya vatandaşı kılacak eğitim ve öğretim programlarıyla donatmaksa bizlerin birinci vazifesidir” ifadeleriyle günün anlam ve önemini belirtti.

Kırklareli Valisi Osman Bilgin ve AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz’ın da katıldığı törenin ardından öğrenciler sınıflarına geçerek derslerine başladı.

Haber Buğra KAYA Fotoğraf Lüleburgaz Bahçeşehir Koleji

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 25 Nisan 2024, 21:03 tarihinde yazdırılmıştır.