Evrensekiz’e 1.5 milyon TL’lik yatırım

Evrensekiz Belediye Başkanı Mustafa Nalbant, gazetemize açıklamalarda bulunarak Evrensekiz’in Sağlık Merkezi ve Evrensekiz İlkokulu’nun Çok Amaçlı Salon’a kavuşacağını söyledi.
Evrensekiz’e 1.5 milyon TL’lik yatırım  

Lüleburgaz’ın Evrensekiz beldesi iki yeni yatırıma kavuşuyor. Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Evrensekiz’e Sağlık Merkezi yapımına başlandı. Evrensekiz Belediyesi de yapılacak Sağlık Merkezi için yer tahsisinde bulunarak destek veriyor.

Evrensekiz İlköğretim Okulu’nun bahçesine ise Belediye Başkanı Mustafa Nalbant’ın şirketi Üçel Değirmencilik sponsorluğunda Çok Amaçlı Salon yapılıyor. Sağlık Merkezi’nin yapımının Ocak ayına kadar, Çok Amaçlı Salonun ise 1.5 ay içerisinde tamamlanması bekleniyor.

Evrensekiz’de ki çalışmalarla ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Evrensekiz Belediye Başkanı Mustafa Nalbant “ Sağlık Bakanlığı’na tahsis ettiğimiz alanda 200 metre karelik alanda Aile Sağlık Merkezi’miz yapılıyor. Yılbaşına kadar faaliyete geçmesi bekleniyor. Çalışmalar hızlı bir şekilde sürüyor. Biz de belediyemiz olarak destek veriyoruz. Temeli atıldı. Bunun üzerine çıkılacak duvarlar örülecek. Bir yandan da Evrensekiz İlköğretim Okulumuzun önüne 364 metre kare Çok Amaçlı Salon yapımını kendi şirketimiz Üçel Değirmencilik San. Tic. Ltd Şti olarak gerçekleştiriyoruz. Prefabrik şekilde olacak, temeli atıldı, direkleri dikeceğiz. Hızlı bir şekilde bitirmeyi amaçlıyoruz. 1-1.5 ay içerisinde tamamlayacağız. Evrensekiz toplamı 1.5 milyon TL’yi bulan iki yeni yatırıma kavuşuyor” dedi.

Buğra KAYA

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Nisan 2024, 18:51 tarihinde yazdırılmıştır.