Lüleburgaz Lisesi’ne yeni basket sahası ve otopark

Lüleburgaz Belediyesi’nin katkılarıyla Lüleburgaz Lisesi ön bahçesine yeni basketbol sahası ve arka bahçesine otopark yapılıyor.
Lüleburgaz Lisesi’ne yeni basket sahası ve otopark  

Lüleburgaz Belediyesi tarafından Lüleburgaz Lisesi bahçesine yeni basketbol sahası ve otopark için çalışmalar başlatıldı. Lise’nin ön bahçesinde bulunan basketbol sahasına beton döküleceği belirtilirken, kenarlarına da sıcak asfalt uygulaması yapılacak. Belediye’nin katkılarıyla ayrıca Lise’nin arka bahçesi düzenlenerek öğretmenlerin araçlarını park edebilmeleri için otopark yapılacağı belirtildi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Lüleburgaz Lisesi Müdür Yardımcısı Cem Evren, “Okulumuzun ön bahçesinde Lüleburgaz Belediyesi’nin katkılarıyla yapılan çalışmalar kapsamında yeni beton ve kenarlarına sıcak asfalt uygulaması yapılacak. Ayrıca yine belediyemizin katkılarıyla okulumuzun arka bahçesinde bulunan alana otopark yapılıyor. Parke taş uygulaması yapılıyor. Çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Kısa sürede tamamlanması planlanıyor. Katkıları ve destekleri nedeniyle Lüleburgaz Belediyesi’ne teşekkür ederiz.

Okul Aile Birliğimiz tarafından da Okulumuzun koridorları, sınıfların içleri, konferans salonumuz yeniden boyanarak elden geçirildi. Ayrıca okulumuzun duvar çitleri onarıldı. Okul ve sınıf içleri ilaçlama ve temizlik çalışmalarımız ise tüm hızıyla devam ediyor. 2019-2020 sezonu eğitim ve öğretim yılına iyi bir şekilde hazırlanıyoruz.” diye konuştu.

Cüneyt ÜNLÜSOY

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 19 Nisan 2024, 10:11 tarihinde yazdırılmıştır.