Lüleburgaz’da ilkleri BAŞARI’yorlar

Lüleburgaz’da faaliyet gösteren Başarı Sürücü Kursu, ilkleri uygulayarak verdikleri eğitimle fark yaratıyor.
Lüleburgaz’da ilkleri BAŞARI’yorlar  

Sadece ehliyet sahibi değil, trafik kurallarına uyan, bilinçli sürücüler yetiştirme anlayışıyla hizmet veren Başarı Sürücü Kursu, Lüleburgaz’da sürücü adaylarına ilkleri yaşatıyor. Sürücü adaylarına otomatik A2 ehliyet sahibi olma imkanı tanıyan ilk ve tek eğitim kurumu olan Başarı Sürücü Kursu, aynı zamanda e-sınav uygulamasını Trakya’da uygulayan tek eğitim merkezi durumunda.

Eğitim Bizim İşimiz sloganıyla kursiyerlerine hizmet veren eğitim kurumu, yüksek başarı oranıyla da dikkat çekiyor. Başarı Sürücü Kursu, Lüleburgaz ve Trakya’da gerçekleştirilen festivallere de katkı sunuyor.

Lüleburgaz’da ilkleri uygulamanın kendileri için gurur verici olduğunu söyleyen Başarı Sürücü Kursu Kurucusu Hasan Ataylı “ Başarı Sürücü Kursu olarak Lüleburgaz ve Trakya’da ilkleri uygulayan eğitim kurumu olmaktan gurur duyuyoruz. E-sınav uygulamasını Trakya’da tek uygulayan, otomatik A2 sürücü belgesi kursunu ise Lüleburgaz’da veren tek eğitim kurumuyuz. Kurum olarak eğitim anlayışımız her zaman iyi ve bilinçli sürücüler yetiştirmektir. 3-4 Ağustos 2019 tarihlerinde uygulanan sınavlarda bir eğitmenimizin eğitim verdiği kursiyerlerimizin tamamı sınavda başarılı olmuştur. Böylece gerçekleşmesi zor bir başarı elde ettik. Sadece ehliyet almak için değil, iyi bir sürücü olmak için ilk adresiniz Başarı Sürücü Kursu” dedi.

Buğra KAYA

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 18 Nisan 2024, 12:07 tarihinde yazdırılmıştır.