Üretici satışlardan memnun

Lüleburgaz’da Kurban Bayramı dolayısıyla Yeni Sanayi Sitesi arkasında kurulan kurban satış yerinde satış yapan hayvan üreticisi satışlardan memnun olduklarını belirtti.
Üretici satışlardan memnun  

Kurban Bayramı münasebetiyle Belediye tarafından açılan Kurban Satış Yerlerinde satış yapan üreticiler bu sene satışlardan memnun olduklarını belirttiler. Vatandaşların kurbanlara ilgili olduğunu belirten üreticilerden Karaağaç Köyü’nden Eyüp Bilgiç, “Kurbanlık koçlar bin ile 2 bin 300 TL aralığında satılıyor. Vatandaşlarımızın bu sene kurbanlıklara ilgisi güzel. Satışlarımız devam ediyor.” diye konuştu.

“Bayramın son gününe kadar buradayız”

Uzun yıllar hayvancılıkla uğraştığını belirten Karamusul Köyü’nden Gürkay Kara ile Murat Karadeniz, gazetemize yaptıkları açıklamada “Koçlar 70 ile 80 kilo arasında değişiyor. Ortalama bin 900 TL’ye satıyoruz. Şuana kadar satışlarımız çok şükür iyi gidiyor. Vatandaşlarımızın ilgisinden memnunuz. Kurban Bayramı’nın son gününe kadar kurbanlık koç satışlarımız devam edecek. Kurbanlık almak isteyen tüm vatandaşlarımızı bekleriz.” şeklinde konuştular.

Cüneyt ÜNLÜSOY

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 26 Nisan 2024, 22:38 tarihinde yazdırılmıştır.