Kurban etleri 2,5 TL’ye kıyma yapılacak

Lüleburgaz Belediye Meydanında hizmet veren Soner Kasap, Kurban Bayramı’nın 2.gününden itibaren Lüleburgazlılara hizmet vermeye devam edecek.
Kurban etleri 2,5 TL’ye kıyma yapılacak  

Kurban Bayramının gelmesiyle birlikte vatandaşlar kestirdiği kurbanları parçalatmak veya kıyma yaptırmak amacıyla kasapların yolunu tutacaklar. Lüleburgaz Belediye Meydanında hizmet veren Soner Kasap’ın işletmecisi Soner Güler, her Kurban Bayramı olduğu gibi bu bayramda da 2.gününden itibaren hizmet vereceklerini belirtti.

Güler, yaptığı açıklamada “İşletmemiz bu yılda geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bayramın 2.günü sabah 10.00 itibariyle hizmet vermeye devam edecektir. Vatandaşlarımız kestirdiği kurban etlerini kilogramı 2,5 TL ücret karşılığında kıyma yaptırabilirler. İsteyen vatandaşlarımıza pirzola, kuşbaşı, kemiksiz et gibi işlemleri de en uygun fiyatlara yapıyoruz.” dedi.

“Kesimden hemen sonra etleri poşetlemeyin”

Kurban kestirecek vatandaşlara uyarılarda da bulunan Güler, “Kurban kestiren vatandaşlarımızın kurban etlerini uygun şartlarda muhafaza etmelerini temenni ederiz. Kesilen etler kesimden hemen sonra asla poşetlenmemeli, bir gece dolapta dinlendirilmeden işlenmemelidir. Dolapta bir gece bekleteceğiniz etlerinizi tepsilerde ya da dolap tellerinde üst üste yığılmadan muhafaza etmeniz çok daha doğru bir bekletme şeklidir. İşleme tabi tuttuğunuz etlerinizi de bir kullanımlık hazırlayıp derin dondurucularınızda uzun zamanlar koruyabilirsiniz. Tüm vatandaşlarımıza iyi bayramlar dileriz.” diye konuştu.

Cüneyt ÜNLÜSOY

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 26 Nisan 2024, 07:15 tarihinde yazdırılmıştır.