Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası’ndan Yeni Hizmet Binası

Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası (LTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İlhami CEBELLİ, Yeni Hizmet Binası yapımı ile ilgili açıklama yaptı.
Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası’ndan Yeni Hizmet Binası  

Açıklama aynen şöyle “Değerli Üyelerimiz Sevgili Lüleburgaz Halkı; Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulumuz ve Meclis Üyeleri olarak göreve geldiğimiz günden itibaren sizlere verdiğimiz sözleri yerine getirmek için büyük özveri ve çaba sarf ederek çalışmakta; sizlere daha iyi hizmet sunmak, Ticaretinize ve Üretiminize katkı sağlamak için çözümler üretmekteyiz.

Seçim döneminde Odamızın büyük bir eksiği olarak tespit ettiğimiz Hizmet Binasının Yenilenmesi için Meclis’imizin verdiği yetki ile Yönetim Kurulu olarak çalışmalara başlayarak Değerli üyelerimizin kullanabileceği toplantı salonları, çağdaş hizmet alanları oluşturmayı ve odamıza kalıcı bir eser bırakmayı arzuluyoruz.

Konu ile ilgilenen değerli üyelerimiz ve yatırımcılar odamızdan teklif şartnamesini temin ederek detayları öğrenebilir ve 30/07/2019 tarihi Saat: 12:00’a kadar Odamız Genel Sekreterliğine tekliflerini iletmelerini gerekmektedir.

Kamuoyunun bilgisine sunar, Sevgi ve Saygılarımla.” dedi.

Haber Merkezi

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 19 Nisan 2024, 09:26 tarihinde yazdırılmıştır.