TRAKYA’NIN EN BÜYÜK MÜZİK FESTİVALİ İÇİN NEFESLER TUTULDU

Bu yıl 1-4 Ağustos 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan “Trakya Müzik Festivali” için sayılı günler kaldı… İşte, güncellenmiş line-up listesi!
TRAKYA’NIN EN BÜYÜK MÜZİK FESTİVALİ İÇİN NEFESLER TUTULDU  

Trakya bölgesinin incisi Edirne’nin Erikli Sahili’nde düzenlenen ve geçtiğimiz yıl 80 binden fazla kişiyi ağırlayan “Trakya Müzik Festivali”, bu yıl da 1-4 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Türkiye’nin önde gelen sanatçıları ile sevilen müzik gruplarının dinleyicilerle buluşacağı festivalde, katılımcılar Erikli Sahili’nin eşsiz manzarası eşliğinde müziğe ve dansa doyacak.

Trakya bölgesinde düzenledikleri birçok önemli etkinlik ve festivalle isimlerinden söz ettiren EDN Ajans ve Aziz Gül Organizasyon iştiraki “Trakya Organizasyon”  tarafından gerçekleştirilecek olan festival, ayrıca önemli sosyal sorumluluk projelerine de ev sahipliği yapacak.

ERİKLİ SAHİLİ KİTAP TOPLAMA KAMPI OLACAK!

Trakya Müzik Festivali, bu yıl ayrıca önemli sosyal sorumluluk projelerine de öncülük edecek. Festival alanında oluşturulacak kitap toplama alanlarına bırakılan her kitap, köy okullarındaki çocuklara umut ışığı olacak.

Festivalin biletleri ise Biletix’te olacak!

Erikli Sahili, İstanbul'a yaklaşık 250 kilometre uzaklıktaki Ege Denizi'nin doğu kesiminde bulunan Saros Körfezi’nde yer alıyor. Kendi kendini temizleyen dünyanın ender bölgelerinden Saros’un  parlayan yıldızı Erikli, muhteşem doğası, denizi ve ışıl ışıl kumsalıyla, turizmin ve festivallerin merkezi olmaya aday gösteriliyor.

Türkiye’nin önemli müzik festivalleri arasında yer alan “Trakya Müzik Festivali”yle ilgili anlık gelişmeleri “@trakyamuzikfestivali” adıyla Instagram’dan ya da https://www.trakyamuzikfestivali.com/ adresinden takip edebilirsiniz…

 

İŞTE, FESTİVALDE SAHNE ALACAK İSİMLER:

 

1 AĞUSTOS PERŞEMBE

MABEL MATİZ

SON FECİ BİSİKLET

EKİN UZUNLAR

EDA BABA

İSTANBUL TRİP

EMRE ŞAHİN

 

2 AĞUSTOS CUMA

ŞEBNEM FERAH

PENTAGRAM

MANGA

YENİ TÜRKÜ

ADAMLAR

SENA ŞENER

NORM ENDER

 

3 AĞUSTOS CUMARTESİ

ATHENA

DUMAN

CEM ADRİAN

CEYLAN ERTEM

MANUŞ BABA

ŞEHİNŞAH

SEZER ALTINOK

 

4 AĞUSTOS PAZAR

TEOMAN

HAYKO CEPKİN

EDİP AKBAYRAM

MOĞOLLAR

SAGOPA KAJMER

CANBAY & WOLKER

VELET

Ertan BAYER

 

 

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 29 Mart 2024, 17:21 tarihinde yazdırılmıştır.