LÜBİFEST için oylama başlatıldı

Lüleburgaz Belediyesi, Ağustos ayının sonunda yapılması planlanan Lüleburgaz Bisiklet Festivali’nde sahne alacak sanatçı veya müzik grubunu belirlemek amacıyla oylama başlattı.
LÜBİFEST için oylama başlatıldı  

Lüleburgaz’da bu sene üçüncüsü 30-31 Ağustos ve 1 Eylül 2019 tarihlerinde düzenlenecek olan Lüleburgaz Bisiklet Festivali (LÜBİFEST) kapsamında sahne alacak sanatçı veya müzik grubunu belirlemek adına güzel bir uygulama başlattı. Sahne alacak sanatçıların belirlenmesinde vatandaşların fikrini almak isteyen Lüleburgaz Belediyesi LÜBİFEST’te sahne alacak sanatçı veya müzik grubunu belirlemek amacıyla internet ortamında oylama başlattı.

Lüleburgaz Belediyesi resmi internet sitesinde bulunan linke tıklayanlar gmail adresini girerek bir defaya mahsus oy kullanabilecek. Sanatçı ve müzik grupları arasında ise şu isimler yer alıyor; Emre Kaya, Cem Belevi, Gökçe, Feridun Düzağaç, Gece Yolcuları, Gripin, Kolpa, Manga, Pilli Bebek, Pinhani, Seksendört, Umut Kaya, Yüksek Sadakat, Grup Yüzyüzeyken Konuşuruz ve Zakkum.

Oylamada en çok oy alan sanatçılar LÜBİFEST’te yer alacak. Oylamanın ise kaç gün devam edeceğiyle ilgili Lüleburgaz Belediyesi’nden herhangi bir bilgilendirme yapılmadı.

Cüneyt ÜNLÜSOY

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 19 Nisan 2024, 07:34 tarihinde yazdırılmıştır.