Aşçı Çıraklığı Kursu başlıyor

Lüleburgaz Halk Eğitim Merkezi tarafından açılacak olan Aşçı Çıraklığı Kursu için başvurular 28 Haziran Cuma günü (yarın) sona eriyor.
Aşçı Çıraklığı Kursu başlıyor  

Lüleburgaz Halk Eğitim Merkezi (HEM) ile Lüleburgaz Belediyesi’nin işbirliğinde gerçekleştirilen ve kış sezonunda aşırı talep olan Aşçı Çıraklığı Kursu yaz döneminde de açılıyor. Lüleburgaz HEM Müdür Yardımcısı Atakan Demirci, yaptığı açıklamada “Aşçı Çıraklığı Kursumuz yaz döneminde de başlıyor. 178 saat sürecek olan kursumuz 2 grup halinde yapılacak. 3 Temmuz’da başlayacak olan kursumuzun sabah grubu 09.00 ile 12.00 saatleri arasında, öğle grubunda ise 13.00 ile 16.00 saatleri arasında yapılacak. Başvurular 28 Haziran Cuma günü (yarın) mesai saati sonuna kadar devam edecek. Kontenjanlarımız dolmak üzere. Başvurmak isteyen vatandaşlarımız bir an önce başvurularını yapsınlar.” dedi.

Toplam 9 hafta sürecek kursun 9 Eylül 2019 tarihine kadar devam edeceğini de belirten Demirci, başvuruların Halk Eğitim Merkezi, Lezzet Akademisi veya Belediye’den form doldurularak yapılacağını söyledi.

Cüneyt ÜNLÜSOY

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 19 Nisan 2024, 05:21 tarihinde yazdırılmıştır.