Lüleburgazlı yüzücü Milli Takım seçmelerine katıldı

Lüleburgaz Batı Spor Kulübü sporcusu Semih Kır, İzmir Foça’da düzenlenen Open Water (Açık Su) Milli Takım seçmelerine katıldı.
Lüleburgazlı yüzücü Milli Takım seçmelerine katıldı  

İzmir Eski Foça’da 19 ile 21 Haziran 2019 tarihlerinde düzenlenen Open Water (Açık Su) Milli Takım seçme yarışmasına Türkiye’nin dört bir yanından 41 kulüp ile 158 sporcu katılım sağladı. Lüleburgaz’ı temsilen Batı Spor Kulübü sporcusu Semih Kır’da yarışmada yer aldı.

Yoğun katılımla gerçekleştirilen yarışta yüzücüler birçok insanın yürümekte bile zorlanabileceği 5 bin metre, 7 bin 500 metre ve 10 bin metre gibi uzun mesafelerde yüzdüler. Lüleburgaz’ı temsilen katılan Batı Spor Kulübü sporcusu Semih Kır, 5 bin metre mesafede yarıştı. Yarışta iyi bir mücadele örneği gösteren Semih, küçük yerlerden de büyük başarılar elde edilebileceğinin sinyallerini verdi.

Batı Spor Kulübü Başkanı Esin Tunç yaptığı açıklamada, “Belki olimpik düzeyde bir havuzumuz yok ama olimpik düzeyde profesyonelce çalışıyoruz. Milli takıma, Milli takım kamplarına ve birçok Türkiye şampiyonalarına sporcu göndermiş başarılı ve çok tecrübeli bir antrenöre sahibiz. Lüleburgaz’da bir süredir çalışıyoruz yetenekli çocukları tespit ederek ekibimizi daha da güçlendirip bu yolda ilerlemek istiyoruz. Kısa sürede büyük işler başardık şimdi de Milli takım yarışına katıldık başarılarımız katlanarak devam edecek.” İfadelerini kullandılar.

Cüneyt ÜNLÜSOY

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 25 Nisan 2024, 13:48 tarihinde yazdırılmıştır.