Kız kavgası kanlı bitti

Lüleburgaz’da geçtiğimiz Pazar günü gece 23.30’da yaşanan kavgada biri ağır 4 kişi yaralandı.
Kız kavgası kanlı bitti  

Olay  20.00’de  yaşları 16 ile 20 arasında değişen N.K., Y.A.K., S.G., N.B.Ö. ve D.K.C. isimli şahıslar çarşı merkezinde bulunan bir kafede oturdu.

 

D.K.C. arkadaşları ile oturduğu sırada sevgilisi S.D. iki aydan beri rahatsız eden A.F.’nin A.G. isimli bir kişi ile aynı kafede oturduğunu gördü.

 

D.KC. konuşmak için A.T.’yi kafenin dışına çağırdı. İkili konuştuktan sonra olaysız bir şekilde dağıldı. Daha sonra iki farklı grup Emrullah Efendi Ortaokulu Bahçesinde karşılaştı. A.T. ve A.K.’nin yanında bu kez E.T.’de vardı.

O sırada iki grubun ortak arkadaşları H.İ.K, B.Pİ. ve B.U.’da okul bahçesinde idi.  İki grubun tartışması sırasında A.K.  D.K.C.’yi kafası ile ittirince kavga başladı.

Görgü tanıklarının ifadesine göre A.K. elindeki ustura ile  T.G. (18)’yi boynundan, Y.A.K. (16)’yi sırt ve kolundan, S.G. (17)’yi sırtından, N.B.’yi (17) kaşından D.K.C.’yi sol gözünden, N.O’yu (16) sağ el bileğinden yaralandı.

Yaralılardan T.G.’nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Kavgada yaralanan gruptaki kişilerde kendilerini yaralayan A.K.’ (20), dizinden, A.T.’yi (19) burnundan yaraladı.

Tanıklar B.U. ve B.P’nin ifadesinin ardından kavga ve yaralamaya karışan 12 kişi göz altına alındı. Olay yerinde H.İ.K’ya ait bir de muşta bulundu.

Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği  öğrenildi. 

Ertan BAYER  

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Nisan 2024, 11:28 tarihinde yazdırılmıştır.