Katlı Otopark’ta ücret değişikliği

Şehit ve Gazi aileleri ile Engelli bireylere Katlı Otopark’ın ücretsiz olması konusu Lüleburgaz Belediye Meclisi tarafından oy birliğince kabul edildi.
Katlı Otopark’ta ücret değişikliği  

Belediye Meclisi tarafından 10 Haziran Pazartesi günü yapılan toplantıda Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen Katlı Otopark’ın Şehit Aileleri, Gazi ve Aileleri ile Engelli bireyler için ücretsiz olması konusu komisyonca belirli kurallar dâhilinde onaylandı. Belediye Meclisi’nin 14 Haziran Cuma günü gerçekleştirilen toplantısında görüşülen komisyon kararı meclis üyelerinin oy birliğince kabul edildi.

Plan ve Bütçe Komisyonu tarafından belirlenen ücretler ve koşulları ise şu şekilde; Engelli Bireylere (Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı’ndan alınacak engelli kimlik kartı olması ve ortopedik engelli olması, aracı kendi kullanacak olması koşulu ile), Şehit Yakınlarına (anne, baba, eş ve evlat)(belge gösterilmesi koşulu ile), Gazilere, gazi eşlerine ve gazi çocuklarına (belge gösterilmesi koşulu ile) Tesisler Müdürlüğü tarafından Katlı Otopark Abonelik kartı verilir. Bu kart ile bahsi geçen gruplara günlük 10 saatlik ücretsiz kullanım hakkı tanımlanır.

Cüneyt ÜNLÜSOY

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 26 Nisan 2024, 14:52 tarihinde yazdırılmıştır.