Müdür değişikliği danışmadan yapıldı

Trakya Birlik’de Ramazan Bayramı’nın hemen ardından yapınla müdür değişiklikleri bazı kooperatifler tarafından tepki ile karşılandı.
Müdür değişikliği danışmadan yapıldı  

Müdür değişikliğinin yapıldığı Kooperatifler’den 261 Sayılı Lüleburgaz Yağlı Tohumlar Kooperatifi Başkanı Rahim Kurt yaptığı açıklamada şunları söyledi.

 

Biz Lüleburgaz Kooperatifi olarak Ramazan Bayramı’ndan 15 gün önce Trakya Birlik Başkan Yardımcısı Hilmi Karaman’la görüştük. “Bizim müdürümüzün tayini çıkarsa bize müdür göndermezinize gerek yok. Bizim muhasebecimizin eğitimi ve bilgisi müdürlük yapmasına yetiyor. O’nu müdür yapalım. Böylelik kooperatifimiz ekonomik olarak personel masrafında da kurtulmuş olur” dedik. Ancak sanki  biz bu konuşmayı hiç yapmamış gibi Ramazan Bayramı’ndan sonra aniden müdür değişikliklerini duyduk. Bu bizi üzdü” dedi.

 

Lüleburgaz’a atanan müdürle ilgili herhangi bir sıkıntılarının olmadığını da belirten Rahim Kurt; “Bizler kooperatifimizi düşünerek  bu teklifi yaptık. Trakya Birlik Yöneticileri’nden de bu düşünceyi beklerdik” diyerek sözlerini tamamladı.

 

Ertan BAYER

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 26 Nisan 2024, 09:48 tarihinde yazdırılmıştır.