Geleceğin ressamları eserlerini sergiledi

Lüleburgaz Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan resim kursunun bitmesinin ardından öğrencilerin yıl içerisinde yaptığı çalışmalar sergilendi.
Geleceğin ressamları eserlerini sergiledi  

Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası İlkokulu’nda 14 Haziran 2019 cuma günü saat 11.00’da gerçekleşen sergiye İlçe Milli Eğitim şube müdürü Hamdi Özturgut, Halk Eğitim Merkezi Müdürü İzzet Arslan, Lüleburgaz Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Göksel Üstünalp, Görsel Sanatlar Öğretmeni Aysun Çeçe, öğrenci ve veliler katıldı.

Sergide dönem boyunca çalışmalarda bulunan 110 öğrencinin 135 eseri yer aldı. Sergiyle ilgili açıklamalarda bulunan Görsel Sanatlar Öğretmeni Aysun Çeçe “Bir öğretmen ektiklerinin meyvesini aldığı zaman gerçek mutluluğu hisseder. Emek harcamak ve çok çalışmak ta başarıyı getirir. Çocuklarınızı sanattan uzaklaştırmayın. Sanat çocuklarımızın algısını güçlendirir. Bu yolda benimle yürüyen ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Yeni proje ve işlerle sanat derslerimizi Lüleburgaz’da tüm yoğunluğuyla devam ettireceğiz.” ifadelerini kullandı.

Buğra KAYA

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 25 Nisan 2024, 18:43 tarihinde yazdırılmıştır.